Hvordan bygge en veranda kabinett fra Storm dører

February 17

Hvordan bygge en veranda kabinett fra Storm dører

Du kan utvide verandaen din nyttig sesongen av mot tidlig vår og sen høst Vær med storm dører. Du kan noen ganger plukke opp brukte storm dørene på arkitektonisk berge verft og brukte bygge materialer butikker for svært lite penger. Når du samler nok av dem gå rundt verandaen din, er du klar til å opprette et billig og unik tre-sesongen stue.

Instruksjoner

•Measure lengden på hver side av våpenhuset som du vil være å kapsle med storm dører, deretter måle bredden på hver. Gjøre noen beregning for å finne ut hvordan du kan mest effektivt passer dørene må feltet du prøver å fylle. Hvis noen eller alle storm dører er laget av tre, kan du trimme noen av dem slik at de passer perfekt.

•Sett en storm dør i et hjørne av veranda og markere plasseringen av den andre siden. Installere en loddrett 2 x 4-tommers tømmer på dette stedet slik at merket du gjort midtstilles på 2-ganger-4. Cut 2-ganger-4 slik at den passer mellom gulvet og taket av veranda og feste det til gulvet og taket med skruer.

•Skru storm døren til 2-ganger-4. Skru den andre siden av storm døren på veggen som det er butting mot.

•Continue installere 2-av-4s, plassere dem slik at hver spenner over felles mellom to storm dører. Installere en storm dør Drei hver side av den til en 2-ganger-4.

•Trim toppen av noen storm dører som er høyere enn høyden på verandaen din. Noen av storm dørene vil trolig være for kort, da må du klippe et stykke kryssfiner og installere den over toppen av storm døren til fylle plassen.