Hvordan bygge en veranda Gate

October 5

Bygge og installere et tre gate mellom kolonner på en veranda er en enkel trearbeid prosjektet som kan fullføres i løpet av få timer. For å organisere prosessen, begynne med å skissere ferdig porten, inkludert dimensjoner. Når rammen er konstruert, legges infill planker eller pickets for å fullføre porten. Hvis du ønsker å male porten å matche verandaen, er det bedre å gjøre det før porten er knyttet til kolonnene veranda.

Instruksjoner

•Sketch gate. Skisse vil være en verdifull tidsbesparende referanse som du kutte rammer medlemmer og bygge din gate. Tegne et rektangulært treramme med en diagonal spenne stabilisere hvert hjørne. Ta lengde og bredde dimensjonene av rammen og fylle plankene. Bitene som utgjør rammen kalles stiles og skinner. Lengden på stiles blir lik høyden på porten. Lengden på skinnene blir lik bredden på porten.

•Still chop så til 45-graders kutt. Trimme én ende av en 2 x 4-tommers planke ved å plassere planken på tabellen så med 2-tommers sidene loddrett. Hold planken fast mot guide gjerdet mens gjør kutt med chop så. Du klipper to rails og to stiles med 45-graders-vinkel ender. Mål og merke siden av planken lengden på et tog. Sted merket planken på så vil så slutten kutt være forskjellige, ikke parallelle. Kutt første jernbane til lengden. Mål, merke og klippe en andre rail til samme lengde som først.

•Measure og merke en trimmet 2 x 4-tommers planke for å kutte den første gjerdetrappen. Cut to samsvarende stiles lengde, med avvikende slutten kutt. Med chop så fortsatt satt til 45-graders kutt, trim ene enden av en 1 x 4-tommers planke. 4-tommers siden av planken må plasseres horisontalt i tabellen så.

•Measure og Merk lengden på medlemmet for korteste innramming. Dele dimensjonen av to beregne lengden av diagonale tre hjørner bukseseler. Måle og markere lengden på en tre hjørnet seler på den lengste siden av trimmet 1 x 4-tommers planken. Kutt spenne til lengden. Kutt endene av klammeparentesene som rammer medlemmer, er forskjellige. Måle, merke og kutte tre flere matchende tannregulering.

•Arrange skinner og stiles som en bilderamme med kjegleformede hjørnene på en flat overflate. Bruk en drill og kjøring litt for å koble L-formet stålklammer i ytre hjørnene av rammen. Klammene og skruer holde rammen sammen mens du installerer tre hjørnet seler og infill materiale. Firkantet rammen ved å legge en snekker nivå over et hjørne og deretter justere innramming medlemmene, eventuelt til hjørnet er vinkelrett. Gjenta til alle fire hjørnene er firkantet.

•Lay en spenne tre diagonalt over hvert hjørne av rammen, justere kutt endene av klammeparentesene med ytre margene i rammen. To skruene, avstand, brukes til å knytte hver ende av klammeparentesene til rammer medlemmer. Når rammen er kvadrat og avstivet, slå den over.

•Referere til skisse å måle, merke og trim infill plankene, om nødvendig. Plasser første og siste infill plankene på rammen slik at de kan knyttes til rails og stiles. Skru endene av plankene til øvre og nedre rails med to skruer er jevnt fordelt i hver ende. Skruene plankene vedlegges stiles plasseres ca 6 inches fra hverandre. Når ytre plankene er festet, arrangere gjenværende infill plankene på rammen slik at de parallelle og jevnt fordelt. Skru plankene til rammen med to jevnt plasserte skruer på hver ende.