Hvordan bygge en veranda benk

May 23

Bygge en benk for verandaen din å gi en ekstra sete. Benken er laget av dimensjonale tømmer og består av Ben og sete. Sete og Ben er hakk så de lås og kan festes sammen. Det kan males for å matche ditt hjem eksteriør eller trimme farge. Ta litt tid å bygge denne benken og nytte bekvemmeligheten av å ha en plass når du tar av sølete støvlene eller nipper til en kopp kaffe som solen kommer opp.

Instruksjoner

•Opprette tabellen så dado satt til å gjøre et kutt 2 inches bredt av 1 1/2 inches dyp. Mål og merke de dimensjonene i hver 2 x 14-tommers slutten av 36-tommers styrene. Deretter gjøre kutt. Dette er sete styret og kutt er hakkene på beina.

•Butt en 2 x 12-tommers slutten av 18-tommers styrene til hver ende av 2 x 14-tommers sete styret. Dette er Ben styrene. Midten beinet styret ender med sete styret endene. Markere kantene på 2-tommers bred og 1 1/2 tommers dyp hakkene på beinet styret endene.

•Utvid linjen fra 1 1/2 tommers dyp merke til ytterkantene av beinet ender med blyant merkene. Lage et kutt 4 3/4 tommer bred x 1 1/2 inches dyp midt i ene enden ombord hver etappe bruker en båndsag, forlate en 2-tommers fane. Kategorien vil sperre med hakket i sete styret i hver ende.

•Sand kuttet ender på alle tre delene av benken til veden er glatt.

Stå et sted bena parallelle med hverandre slik at de 36 inches hverandre med kategorien ende opp.. Juster sete styret over beina og skyv hakk endene over kategorien hakk på beinet endene.

•Stasjon rustfritt stål skruene gjennom toppen av sete i endene av bein styrene. Skru inn to likt mellomrom skruer på hver side av kategorien etappe styret kjøre én skrue gjennom side av kategoriene etappe i hver ende av sete.

•Paint veranda benken med en utvendig maling. At malingen tørke.