Hvordan bygge en veranda benk ramme

June 18

Hvordan bygge en veranda benk ramme

Bygge en solid, er holdbar, utendørs eller veranda benk ramme et enkelt prosjekt som kan gjennomføres på mindre enn en time. Rammen består av bare tre valset værbestandig planker, festet med belagt skruer tåle tøffe værforhold. Benken kan konstrueres ønsket lengde og høyde. Komfortable sitteplasser, benken bør være ca 24 inches lang for hver sittende voksen. Vanlige benk høyder varierer mellom 18 til 20 tommer. Dette prosjektet krever ingen verktøy eller avansert snekker ferdigheter.

Instruksjoner

•Trim på 2 x 12-tommers planke så det er firkantet på slutten. Måle og markere planken til ønsket høyde på benken, minus 1 1/2 inches. Bruk en snekker plassen til Skriv en vinkelrette linjen over planken på mark. Kuttet planken på mark å gjøre første etappe av benken rammen. Gjenta for å kutte en andre planke med samme dimensjoner som først.

•Measure og merke en langs linje ned midt på bjelken. Markere et punkt på linjen 4 inches fra bunnen av benken etappe. Bruke en snekker square og en blyant, trekke en 90-graders trekant på planken med sin base på bunnen av planken og dens apex på punktet på midtlinjen. Bruk en SAG til å kutte og fjerne trekanter.

•Trim 2-av 6-tommers planke så det er firkantet på slutten. Måle og markere planken slik den vil bli kuttet 6 inches kortere enn ønsket lengde på benken. Bruk en snekker plassen til Skriv en vinkelrette linjen over planken på mark. Trim planken på mark å medlemmet sentral støtte for benk ramme.

•Lay 2 x 6-tommers planken på en flat overflate med sin 6-tommers flater vannrett. Plassere en benk etappe på hver ende av støtte med de trekantede utsparinger vendt oppover. Mål og merke av bena og sentrene av center støtte planken.

•Sørg av bena til sentrene av støtte planke. Bore pilot hull gjennom utsiden av beina, i støtte planken. Hver ende av planken skal ha fire likt mellomrom pilot hull. Kjøre en 3-tommers tre skruen gjennom hver pilothull i benk bena, i center støtte. Slå benk ramme oppreist feste setet eller sete planke.

Tips og advarsler

  • Diameteren på litt brukt til å bore pilot hullene må være litt mindre enn de gjengede shanks skruene.