Hvordan bygge en vegg med landskapet blokker

February 25

Støttemurer kan brukes av mange grunner. Du kan dele et verft, viderekoble vannet renne av og stoppe erosjon. Bygge en vegg med landskapet blokker er en god helg prosjektet vil legge skjønnhet og verdi til plenen. Stein vegger kan opprette en nydelig grensen for hagen din eller oppretter et sitteområde i hagen din. Les videre for å finne ut hvordan bygge en vegg med landskapet blokker.

Instruksjoner

•Estimate antall blokker nødvendig. Måle linjen du vil opprette veggen og anslår at du sannsynligvis må minst ett kvartal per fot. Ikke alle er en fot, men du trenger minst ett kvartal per fot og kjøpe ekstra. Du vil også se at det finnes ingen begravet linjer rundt området du planlegger å bygge.

•Bruk streng utforme utformingen du vil ha veggen opprette. Merke med mel eller landskapsarbeid maling når utformingen er tilfredsstillende.

•Dig en grøft. Etter linjen du gjort vegg grave en grøft litt større enn og så dypt som blokkene du valgte. Bruker jord brutt, begynne å nivå ut grøften. Har det første laget av murstein er under bakken vil legge til stabilitet og gi veggen et solid grunnlag.

•Legg støv grus eller rock og nivå ut grøften igjen. Etter det har blitt lagt til grøften, bør blokkeringen stikke ut over bakken omtrent en til to inches. Starte i slutten som er mot en annen struktur å legge blokken. Hvis du bygger en sirkel eller annen figur, starte der veggen er mest synlig. Plasser den første steinen og sikre at den er nivå. Plasserer en innsats i hver ende av grøften og strengen et nivå linje imellom. Bruk dette som en guide for resten av det første laget.

•Lay neste lag forskyvningen fra det nederste laget. Fortsett å legge steinene med av steinen hardt mot det nederste laget til du har nådd din ønsket høyde.

•Legg landskapet kluten. Når veggen er høy, lå landskapsarbeid klut mot veggen og spade grus direkte bak det seks inches og opp til bunnen av det øverste laget av murstein på veggen. Fylle resten av området med fyll skitt og nivå med grus. Til slutt Legg matjord til omtrent en tomme under toppen av veggen. Grus stopper skitt kommer gjennom sprekker i veggen samtidig gir drenering.

Tips og advarsler

  • Lå design ut med slangen Hvis vinden blåser strengen.
  • Landskapet blokker kan bare trygt å en høyde på tre til fire fot. Alt over at høyde kan kreve ingeniør og en bygning tillater.