Hvordan bygge en vedfyrt murstein ovnen

January 12

Hvis du er seriøs om baking autentisk, crusty brød, ekte napolitansk pizza og andre tradisjonelle bakevarer, er en vedfyrt murstein ovnen et krav. Murstein har i heten, tillater rask bakervarer og en sprø skorpe. Tre røyk gir maten en smak som elektrisk og gass ovner kan ikke etterligne. Dessverre, kjøpe din egen vedfyrte ovnen kan være kostbart. Men er bygge en hjemme billig og relativt enkle. Du trenger bare tid, tålmodighet og noen enkle materialer.

Instruksjoner

Stiftelsen

•Kontroller noen design tegninger å bestemme beste dimensjonene for ovnen. De fleste murstein ovner bruke et gulv mellom 20 og 30 inches, men må du vurdere hvordan du bake for å avgjøre hvor stor ovnen blir. Husk å ta tykkelsen av murstein og betong hensyn.

•Build foundation. Tre brennende murstein ovner fungerer best når satt på et grunnlag om midjen høyde og litt større enn ovnen. Stiftelsen gjør det lettere å komme inn i ovnen, og holder varmen overføres i bakken. Bruk murstein eller betong blokker til å opprette en kube eller rektangel som vil holde ovnen. Du kan tørke stabel betong blokker, men murstein grunnlag krever mørtel. Bruk en enda laget av mørtel til hver murstein som du stable det. Bruke en sparkel holde mørtel tykkelsen konsekvent og skrape av ekstra. Tillate mørtelen å kurere helt.

•Stucco foundation. Dette dekorative trinnet gir deg en mer enhetlig utseende. Du kan bruke en kommersiell stukk blanding eller kombinere en del mur sement og tre deler støpesand sand å gjøre en hjemmelaget stukk. Bruk den i flere spinkle frakker, snarere enn en tykk en. La det tørke før du begynner å bygge ovnen selv.

Etasje

•Arrange murstein etter din design skisser, plassere dem på toppen av stiftelsen i et rektangel, ellipse eller sirkel. Plass hver murstein ¼ tomme fra resten til rom for mørtel.

•Apply mørtel. Fjern hver murstein, en om gangen, og spre et konsekvent lag mørtel på den. Erstatte murstein, sørge for at mørtelen passer riktig. Gjenta denne prosessen til hele ovnen har vært mortared.

•Fjern overflødig mørtel å lage en glatt matlaging overflaten. Fjerne blobs eller smøres utover mørtel med en sparkel og tilbake overskytende til din mørtel beholder. Tillate ovnen gulvet og tørke helt.

Vegger

•Sett det første kurset. Starte veggene av tørr-legging første løpet av murstein rundt ytterkanten av gulvet. Vær sikker på avreise plass til brensel og deigen i front. Sett klosser ¼ tomme fra hverandre, men ikke mørtel dem til du har figuren du vil.

•Apply mørtel. Murskje en med ¼-tommers lag mørtel på bunnen og slutten av hver murstein. Fjerne murstein ett om gangen, legge mørtel og å erstatte dem som i del 2. Mørtel hele kurset før du flytter til neste.

•Build opp veggene. Plass den neste løpet av murstein slik at sømmene er forskjøvet fra det første kurset. Mørtel murstein som du går. Gjenta denne prosessen til veggene er riktig høyde for ovnen. Fjern overflødig mørtel med sparkel hver noen kurs. Tillate mørtelen til å tørre og sette.

•Opprett buen. Fyll ovnen med våt sand. Figur toppen av haugen av sand i en kuppel eller sylindrisk form å støtte buen. Legge murstein over sanden opprette ovnen taket. Sand vil holde murstein i riktig posisjon til mørtelen angir. Når buen er tørt, fjerne sand fra ovnen. Bruk en hageslange til å sprøyte vann i ovnen og rense ut all sanden.

Isolerende

•Kombiner kommersielle konkret blande med vann etter produsentens instruksjoner. Betongen skal være en konsistens som er lett gjennomførbar med en sparkel.

•Apply betong. Murskje et lag av betong over murstein buen å hindre varme rømmer ovnen. Dette laget skal selv gjennom, og flere inches tykke. En ujevn lag av betong kan hindre ovnen bakervarer godt. At betongen til å kurere helt.

•Stucco ovnen. Bruk den samme teknikken på stucco ovnen som du gjorde for foundation. Søke stukk jevnt over hele ovnen for å lage et enhetlig utseende, eller la tegl og betong nakne for en mer rustikk ser ovnen. Baking vil ikke bli påvirket av den stuccoing. Tillate stukk tørke helt før du bygger din første brann.

Tips og advarsler

  • Praksis bakervarer i ovnen før du bruker en viktig begivenhet.
  • Bruk aldri våt eller grønt tre i ovnen.