Hvordan bygge en ved skjæring Rack

August 6

Hvordan bygge en ved skjæring Rack

Bruk av en ved skjæring rack bidrar til å hindre damagie til tennene med et sagblad, om en motorsag eller eller standard hånden drevet så. Ideen om en kutte rack er bare å holde en logg eller en del av en logg av bakken, dermed holde sagblad av skitt og stein. Å oppnå dette beskytter tennene til så, fører til lengre driftsperioder mellom skarphet pauser. Dette fører til økt produktivitet når du klippe ved.

Instruksjoner

•Bruk båndet måler for å mål fire lengder av 2-ganger-4 dimensjonale trelast 6 fot lang. Merke målinger på hvert bord med din carpenter's blyant eller en Sharpie penn markør. Måle en ytterligere to stykker av 2-ganger-4 dimensjonale trelast til en lengde på 8 fot lang. Merk disse målingene.

•Bruk sirkulært så for å kutte målt styrene til lengden. Avsette delene 8-fots. Alltid bruk passende verneutstyr som vernebriller og hørselsvern. Bruke sikkerhetsdeksler på din så i henhold til produsentens instruksjoner.

•Ta to deler av 6-fots 2-ganger-4 og plassere dem sammen i en X-form, med flat sidene av styrene berøre i midten. Bruk tre 16-penny negler for å koble disse to sammen.

•Gjenta trinn 3 med andre to 6-fots stykker av 2-ganger-4.

•Still både X-rammer på bakken, ca 6 fot fra hverandre. Bringe 8-fots bitene tilbake til arbeidsområdet.

•Sett den 8-fots styrene til bunnen bena på X-rammen. Plass en av 8-fots styrene og den andre på den andre siden. Bruke disse 8-fots koble de to X-rammene sammen. Dette gir lateralstabilitet mellom de to rammene. Fest de 8-fots kryss bukseseler med et minimum av tre 16-penny spiker på hver ende.