Hvordan bygge en ved bur

April 9

Hvordan bygge en ved bur

Ved lagret utendørs blir våt og fuktighet holder tre fra brennende godt. En ved bur, som er en rack med lukket i sider og en topp, beskytter tre fra vått vær. Tre forblir tørr gjør det brenne en høyere temperatur, som produserer mindre kreosot. Kreosot kommer fra fuktig eller grønn vedfyring. Den strøk innsiden av skorsteinen røykrør forårsaker skorstein brann. Brenner fint, tørt treverk fjerner kreosot og reduserer faren for hus branner. En ved bur kan være en rask prosjekt.

Instruksjoner

•Få et rektangel på bakken som er 4 fot med 2 fot, og grave et hull i bakken 1 fot dyp utenfor hjørnene av rektangelet.

•Velg hvilken side er foran, og grave baksiden hull 2 inches dypere. Sette en 8-fots to av fire i bakken, så 7 fot av tre vises på forsiden, og 6 fot 10 inches er utsatt på baksiden.

•Vri på two-by-fours så ene 4-tommers vender mot midten av rektangelet på side 2-fots. Fylle hullene i bakken med skitt, og tamp smusset på plass. Tamp smusset ved å slå spade opp ned og bruke håndtaket på spade for å slå skitt inn i hullet. Tamping styrker skitts hold på veden i bakken.

•Nail del A og B på veden i bakken gjør et rektangel 2 fot av 4 feet 4 inches. Plasser tre på siden, og snøre den opp med toppen av treet i bakken før spikrer den på plass. Rektangelet vil være skjev, tillater vannet renne av baksiden når det regner. Måler 24 inches ut av bakken, og konstruere et andre rektangel av tre rundt midten av veden i bakken. Spiker treet på plass. Dette stiv beina i bakken.

•Sett den 1/4-tykk, 2-av-2-fots trestykker på 2-fots sidene av bur, og spiker dem på plass. Sett 2-ganger-4 fot-4 tommers stykke tre på baksiden, og spikre det på plass. Forsiden av bur forblir åpen, slik at du kan flytte tre ut for brenning.

•Lay 4-foot-4-inch-by-3-foot stykket på toppen, og linje 4 fot 4 tommers kantene. La stolpen henger forbi kanten 8 inches, og la tilbake taket forbi kanten 4 inches. Spiker på plass.

•Skjære kastet ut taktekking materiale slik at den passer taket. Fest taktekking materialet til taket med en stifting gun.

•Lay to stykker av tre, 4 feet 4 inches av 6 inches lang, inne bur mellom 2-fots sidene. De vil hvile på two-by-fours på rammen og holder veden på plass. Når disse brikkene er på plass, er du klar til å fylle bur med tre.

Tips og advarsler

  • Hvis du legger et lag med maling, vil bur vare lenger.