Hvordan bygge en vann godt dekket

June 20

Hvordan bygge en vann godt dekket

Vannboring brukes vanligvis i landet for å gi vann til hjemmet. Vannboring vil ha en pumpesystem som sitter på toppen av bakken som er festet til undersiden av godt og pumper vann til rørene kommer til huset. Det er bedre hvis disse pumpesystemer står så dyr ikke får i nærheten. Gjør en vann godt pumpen huset kan komme i mange design; Imidlertid er den beste måten å sikre at pumpen huset ikke er mye større enn selve pumpen.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Determine området rundt den og vannpumpen. Pumper kommer i ulike størrelser slik målingen bestemmes av hver bruker. Ideelt sett skal bare godt huset en fot større enn selve pumpen.

•Level bakken og fjerne gresset eller bergartene rundt pumpen. Pop en rett linje på bakken for å lage en linje skal brukes som en guide for legging klosser etter anvisningen på pakken. Rette linjer er strenger med blå pulver dem. Når strukket ut og spratt mot bakken, vil de legge en blå linje på bakken.

•Lay lag av murstein hele veien rundt pumpen med 1/4 tomme mellomrom mellom hver murstein. Siden dette er en utendørs prosjekt, har klossene ikke passe på kantene, så plassere dem ved å justere avstanden mellom hver murstein slik at hjørnene kø uten å kutte murstein.

•Mix Quikrete etter anvisningen på pakken i 5 gallon bøtte. Bruk murskje og presse betongen i mellomrommene mellom mursteinene og langs overkanten.

•Lay en ny rad over den første raden i Quikrete. Tapp murstein på toppen til det er nivå. Fortsett å legge til rader til murstein kommer 2 fot høy.

•Measure toppen av murstein overflaten og bygge en firkant av de 2 x 4 som vil sitte på toppen av murstein. Gjør ikke sider eller en topp, bare bunnen å sitte på murstein. Ikke permanent feste rammen eller firkant til murstein.

•Skjære kryssfiner i ark som vil dekke forsiden og baksiden av rammen. Dette målet blir 1-fot høy på hver side av og vinkel mot midten øverst for å danne en topp. Spiker kryssfiner veggene på utsiden av 2 x 4 rammen.

•Measure og kutt bølgeblikk passer fra toppene av foran og tilbake kryssfiner, ned til like under 2 x 4 base eller firkantet som sitter på toppen av murstein. Legge tinn over takskjegget til de berører øverst. Legg ridge hetten øverst og spiker ned. Dette holder de to stykker av tinn sammen.

•Nail bunnen av tinn taket til 2x4s fra innsiden for å gjøre en solid tak. Bruke silikon ned lengden på det gavl der tinn sitter å lim tinn til kryssfinér og la det tørke. Denne måten taket kan bare løftes av murstein til å få tilgang til pumpen inni.