Hvordan bygge en utvendig tre dekk

January 13

Hvordan bygge en utvendig tre dekk

Utvendig tre dekk gir forhøyet utendørs levende plass ideelt for grilling, måltider og soling. Hvis du vil bygge en utvendig tre dekk med langsiktig stabilitet, må du inkludere flere viktige komponenter. En solid dekksplass krever en solid base med sterk innlegg for støtte, en godt sikret omkrets og jevnlig spredte bjelkene å holde gulvplankene sagging. Med riktig komponentene skal en kortstokk kunne håndtere års gående.

Instruksjoner

•Få en skala plan for tre dekk på millimeterpapir. Bruke et bestemt antall bokser på millimeterpapir representerer en fot på dekk og plass innlegg som støtter dekket alle åtte til ti fot. Koble innlegg på planen med bjelker rundt hele omkretsen av dekk, plass bjelkene hver 12 til 16 inches over bjelker, og plass gulvplankene i kortstokken slik at de har ca ¼ til ½ tommers mellom dem.

•Recreate målinger fra planen på bakken. Plasserer en tre innsats på hvert sted hvor du skal plassere et innlegg, og knytebånd mellom innsatsen.

•Measure og kuttet en 2-av-6 bord og et metall blinkende til lengden du ønsker å gjøre dekk. Mål fra bakken hver en til to føtter og høyden hvor du vil dekk å ta huset, lå blinkende direkte mot huset på denne høyden, og la veden styret slik at den plasseres mot fronten av blinkende. Bore pilothull gjennom tre og blinkende og inn i siden av huset hver sjette inches, og kjøre bolter gjennom pilot hullene å sikre materialet.

•Bruk et innlegg hull digger du gjør et hull i bakken ved hver innsats. Få hole en dybde som tilsvarer en tredjedel avstanden fra bakken til bunnen av dekk. Plasser en 6 x 6-tommers innlegget som er lenge nok til å bunnen tredje begravd med de fortsatt nådde høyden som du ønsker dekket i hvert hull. Blande betong i en trillebår støpe rundt hvert innlegg for å sikre den og la den konkrete tørr i minst 24 timer.

•Skjære 2-av-6 tre brett ned 8 eller 10 fot i lengde, gjør lengden på styrene samme som avstanden mellom stolpene. Fest ett bord mellom hvert sett med innlegg og mellom innleggene nærmest til veggen og styret knyttet til huset med fire 4-tommers tre skruer til å opprette en tre ramme rundt omkretsen.

•Still 2-av-6 boards hver 12 til 16 inches mellom forsiden av tre grensen og tre knyttet til huset eller mellom sidene av tre omkrets, avhengig av hvordan du vil gulvplankene lå på dekk, og sikre bjelkene med bjelkene kleshengere. Hvis du vil gulvplankene å gå sidelengs bortover dekk, lå bjelkene slik at de utvide utover fra huset. Hvis du vil gulvplankene å legge utover fra huset, lå bjelkene parallelt på siden av huset.

•Plasser gulvplankene i kortstokken vinkelrett bjelkene. Bruk skruer for å feste gulvplankene til dekk og dekke gulvplankene med vanntett tetningsmiddel for en langvarig overflate.