Hvordan bygge en utstilling stå

January 26

Hvordan bygge en utstilling stå

Tre sider visningsenheten som du lærte å lage for grunnskole vitenskap messer er faktisk en meget funksjonell struktur. Med et par enkle grep, kan grunnleggende tre-vegg design tjene som en modell for en frittstående enhet, som kan justeres til å passe behovene til utstillingen. Flere underUtfoldelse Panel er koblet sammen for å opprette din egen minutt gallerirommet. Denne utstilling standen kan enda brukes utendørs til å vise bilder, forutsatt at du kommer forberedt for været.

Instruksjoner

•Skjære fire 1-tommers-av-4-tommers biter 78 1/2 inches, fire på 48 tommer og en ytterligere fire på 45 tommer. Du trenger så hester, sirkelsag, hastighet square og sikkerhet briller. Fra disse kutt styrene, bygge to rektangulære rammer som er 48 inches bred og 80 inches høy. Hver avlange torget bør ha en 45-tommers mellom spenne ligger 56 inches ned fra toppen, og den andre plasseres ved 30 inches fra toppen. Rammen kan bli naglet sammen med nr 8 galvanisert Fullfør negler og alle 1 tommers-x 4-tommers bitene bør være spikret sammen på kanten, som om konstruere en liten stud vegg.

•Skjære to stykker av 1/8-tommers tykke luan på 56 inches. (Siste målingen vil være 48 inches av 56 inches). Så nail hver brikke til rammen som ble bygget i forrige trinn. Du kan klippe luan på så hestene, bruker sirkelsagen og sikkerheten på seg briller.

•Lay ut to ferdig paneler hverandre og fest to par rumpe hengsler på settet med luan paneler. Plasser ett par hengsler om en fot fra toppen og bunnen og knytte en hengsel plate til brikkene panelet. Når hengslene er på plass, står det to paneler rett opp og de skal svinge åpent og lukket som et par sommerfugl vinger.

•Lay ut to sidepanelene. Dette vil også være rektangulære i form, men høyden blir litt større, på 84 tommer. Begynn med å kutte luan paneler på en lengde på 5 fot. La bredden på 4 fot. Dette bør gjøres på sagkrakker med de samme verktøyene som før.

•Skjære fire biter av 1-tommers-av-4-tommers tre på 81 tommer, fire brikker på 48 inches og fire brikker på 45 tommer. Nail rammen sammen med nr 8 galvanisert Fullfør spiker, så nail luan til rammen med nr 4 galvanisert negler.

•Lay alle fire paneler på bakken med de to kortere panelene i midten og 7-fots inndelingene i hver ende. Koble enden panelene til center paneler med en butt hengsler, som i trinn 3. Stå enheten opp og kaste den to høyere enheter på i 45-graders vinkel mens tilbake to enhetene i en rett linje. Nå har du din grunnleggende displayenheten, men den trenger fortsatt en spenne.

•Measure avstanden over foran på skjermen på syv fot høy mark. Målingen bør kjøre mellom 10 fot og 12 fot. Skjær en 1 tommers-x 4-tommers tre stykke som lengde og pre bore flere pilot hull i hver ende av styret. Skru styret å displayenheten for å legge til støtte og et sted å vise et tegn.

•Measure avstanden øverst fra bak kanten av hver bakpanelet på forsiden av overhead spenne. Kuttet to trestykker 1 tommers-x 4-tommers til disse målingene.

•Drill pilot hull på foran og bak ende og skru endene til skjermen rack med støpesand skruer og skruen pistol.