Hvordan bygge en utleggermaskin oppkjørselen Over gress

May 2

En innkjørsel laget av pavers ser flott ut, gir en utmerket parkeringsplass for en bil eller andre kjøretøy og krever minimalt arbeid å opprettholde. På den annen side, gress må meiet, får gjørmete når det regner og er mindre enn ideell for parkering på. Bygge en asfaltert innkjørsel over gresset er nøkkelen til snu delen av en plen til et sted du kan trygt parkere familiebil.

Instruksjoner

•Mark området som skal være belagt med en lengde på streng og innsats. Grave ut gresset og matjord fra området innenfor disposisjonen med en spade. Grave ned 10 inches til sengetøy grus og sand blanding under pavers.

•Kompakt bakken med en plate komprimator. Hell grus base i den utgravde området til en dybde på 3 inches og rake det nivå. Kompakt base materialet med plate komprimator oppnå en fast base for din pavers. Hell en annen 2 inches av grus i området, rake og komprimere den. Fullfør ved å helle sist av grus i området til en dybde på 2 inches. Rake dette nivå og komprimere den.

•Lay kanten begrensninger langs perimeteren til området for å være asfalterte, i henhold til produsentens instruksjoner. For buede områder av oppkjørselen, kutt kant begrensninger i mindre strimler eller fjerne noen cutaway deler slik at begrensninger å bøye til riktig fasong. Hammer fikse neglene gjennom kanten begrensninger i sengetøy laget. Lå første pavers i et hjørne av området til å være brolagt, etter ønsket mønster.

•Lay neste sett av pavers i tråd med de første, etter mønster du har valgt. Holde pavers rett i forhold til hverandre for å oppnå det beste utseendet for oppkjørselen din. Der Asfaltutleggere må kuttes for å passe inn i området, merke dem med et stykke kritt og bruke en utleggermaskin skjærende verktøy for å tilpasse dem til størrelse.

•Still pavers på plass med en hånd manipulere. Hell mur sand over pavers og feie den over med pensel så faller i sprekkene mellom pavers, fylle leddene. Gjenta dette to ganger for å sikre at alle i leddene er fylt.

Tips og advarsler

  • Enten la gresset vokser mellom pavers for et mer naturlig utseende eller dekke bakken med Luke barriere stoff før du setter ned grus basen.
  • Når grave ut området, husk at vann må kunne flyte nedover så ta dette i betraktning når grave. Øke dybden på utgravning av 1 tomme for hver 4 fot av oppkjørselen å være brolagt med den dypeste delen av oppkjørselen vendt fra noen av bygningene. For eksempel bør en 8-fots oppkjørselen Graves til et dyp på 10 inches øverst og 12 inches nederst.