Hvordan bygge en utenfor Stucco bakervarer ovnen

June 18

Hvordan bygge en utenfor Stucco bakervarer ovnen

Du kan gjøre en utenfor bakervarer ovnen med murstein og stein med gjørme, som adobe. Beskytte ovnen uansett hva det er laget av ved å legge et lag av stukk, toppet med et lag med maling, beskytte det fra delene. Bygge din utendørs ovnen på bakkenivå, eller øke den opp fra bakken med en base av flere kurs med murstein.

Instruksjoner

•Lag en base som ovnen kan hvile. Grave området til en dybde på minst 6 inches og inn det 2 inches av grov grus. Tamp ned grus med tamping verktøyet.

•Legg fine sand til grus sengen så sand fyller mellom deler av grus, pluss 4 inches over toppen av grus. Nivå sanden med tamping verktøyet.

•Kontroller gulvet i ovnen ved å legge et kurs med murstein over sengen av sand. Fjerne sand i høy kapasitet og legge sand til lav flekker, å holde murstein nivået. Pek mursteinene forsiktig med en gummihammer for å presse dem i sengen av sand så de oppretter en plan overflate. Fyll ut rundt og mellom det første kurset i murstein med fine byggmester sand.

•Lay andre og tredje løpet av murstein, orientere dem vinkelrett murstein i kurset under hvert kurs. Fyll ut rundt og mellom hvert kurs med fin sand.

•Få form av ovnen på murstein, ved hjelp av et stykke kritt. Bestemme størrelsen av dine personlige preferanser og hva du skal bake i ovnen.

•Moisten en trillebår full av grov byggmester sand. Det bør være fuktig nok til å holde sammen når du presse en håndfull i du hånd, men ikke bade i vann.

•Lag en haug med fuktet sand etasje murstein ovnen. Haugen av sand blir mold på innsiden av ovnen og fjernes. Som en generell veiledning, gjør haugen av sand 2 eller 3 inches høyere enn halvparten av bredden av ovnen er gulvet, målt i kritt linjen du tegnet tidligere.

•Hold et nivå på toppen av haugen når det er størrelsen du ønsker. Mål avstanden fra toppen av haugen av sand på gulvet i ovnen. Størrelsen på ovnen døren skal 63 prosent av dette målet. Multiplisere høyden på ovnen med.63 til den riktige figuren.

•Få en tilførsel av undergrunnen, eller tan-lys jord funnet under den fruktbare jordsmonnet, som det ofte inneholder betydelige mengder leire. Det bør føles både glatt og klissete, selv litt fet. En del av denne undergrunnen omgås en til tre deler av byggmester sand. Legg vann litt om gangen til blandingen holder sammen. Teste blandingen med noen test "murstein eller baller." Samtidig våt, bør det holde sammen hvis utelatt fra brystet høyde. Når de tørre, bør de føler hard, tung for størrelsen og Vis få, om noen, sprekker.

•Lay ark med våt avis over haugen av sand som er en form for ovnen er interiør, å holde leire stikker til sand.

•Dekk avisen med et lag av gjørme ca 3-4 inches tykke. Vinkel toppen av gjørme innover, streve for en hjemmemarked skikkelsen. Klem gjørma mot mer mud, ikke mot skjemaet sand.

•Bruk et flatt bord å pakke gjørma mot sand, skape en leire lag som er mer tett. Hvis gjørma pinner til styret, la det tørke litt før du prøver igjen.

•Mark en døråpning i gjørma som er samme høyde du ankom i trinn 8. Kuttet ut små hull med en hånd så. La gjørma tørr for noen dager eller uker før det føles skinn og nesten like hard som en stein. Kuttet døren ut helt etter gjørma er helt vanskelig.

•Fjern sanden fra interiøret, bruke hendene eller en hånd hage murskje.

•Mix vanlig stukk etter produsentens etiketten retninger. Påfør et lag med stukk på utsiden av skjemaet helt tørket søle ovnen. Scoop opp en dråpe stukk og tørk over overflaten på utsiden av ovnen med en sparkel. Satt på et lag om 1/2 til 1 tomme tykk. Tillate stukk å tørke, deretter maling det med varmebestandig maling, beskytte ovnen er overflaten.

•Measure høyden og bredden av døren åpning etter bruk av stukk finish. Skjær en dør fra en skrap av kryssfiner, bruker disse dimensjonene. Sand eller skrape kantene på døren til det passer godt inn i åpningen. Knytte et håndtak for å fjerne dør en ekstra dørhåndtak eller et lite stykke skrap tre.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har noe på din eiendom å grave søk leire undergrunnen, se på byggeplasser eller sidene av klipper, der den kan allerede bli utsatt. Husk å innhente tillatelse fra grunneiere før grave eller graver noen jord.