Hvordan bygge en utenfor Doghouse/Kennel med en sement skive & vegger

September 11

Hvordan bygge en utenfor Doghouse/Kennel med en sement skive & vegger

Oppbevare din hunden pengeskap og sikre ved å bygge det en utenfor kennel som inneholder en komfortabel doghouse. En kennel med en sement skive hevet over gresset hindrer gjørma i å samle i kennel og gir en ved rengjøring. Solid mursteinsvegger holde ut elementene, og gir et anker for gjerde rundt hele området.

Instruksjoner

Lå skive

•Measure størrelsen på området du vil bruke for kennelen og Merk hjørnene. Fjerne gresset, steiner og annet rusk, samt det øverste laget av jord eller jord.

•Prepare siden av raking jord nivå og komprimering jorden benytter en trykk rullen. Rengjøring og komprimering bør forlate området 1 eller 2 inches nedenfor nivået til rundt jorden. Spre et lag med grus ca 2 inches tykke innenfor rammen.

•Build et rammeverk for skive med 12-tommers bred ved 2-inch-thick skjemaet styrene kuttet til lengden og bredden av det foreslåtte kennelen. Fest styrene i hjørnene med 3-tommers nails, og plasser rammen mot kantene av området. Støtte rammen med en rad av mursteinene lagt langs utsiden av rammen for å hindre den fra å flytte når betongen er helles inn i den.

•Fyll ferdigblandet sement i rammen. Du kan bruke ferdigblandet sement eller, hvis du har ferdighetene, leie en liten sementblander og bland det selv på stedet. Nivå har sement med en 2-tommen ved 4-tommers tre spankulere til den en glatt, selv overflaten. Spray det med herding sammensatte og la den herdes natten.

Bygge Doghouse

•Build doghouse eller sove kvartalene i den ene enden av båren, bruke murstein på veggene. Lå murstein i vanlige forskjøvet format, med et tynt lag med mørtel i mellom. Bygge vegger for å danne en terning ca 6 inches over hundens hode når står, tilstrekkelig plass for hunden å flytte rundt og ligge komfortabelt.

•La en åpning i en vegg for inngangen. Dette kan være plassert til side for å gi en lukket del som er tilstrekkelig skjermet for sove formål. Plasser inngangen fra vinden, hvis mulig.

•Build enkelt-panel tretak for doghouse og dekke det med lag av tjære papir sammen vinkelrett til hverandre for å gjøre det værfaste. Taket bør skråningen ned baksiden i en vinkel på 15 grader, så regnvann går utenfor fra inngangen. Alternativt, flatt tak gir en tiltalende soldekk til deres hunden å ligge på.

•Sett taket med hengsler på en side for å aktivere enkel åpning for rengjøring. Kontroller at taket kantene overlapper utsiden av veggene for å unngå inn i huset. Fest den åpne siden trygt ved å bruke en solid låsen.

•Fence av resten av hunden kennel området så hunden har en fri utsikt over omgivelsene. En hunden det er isolere uten mental stimulering blir kjedelig og kan bli støyende eller destruktive.