Hvordan bygge en utendørs peis lett

December 22

Hvordan bygge en utendørs peis lett

Hvis du har en ideell beliggenhet i plenen eller hage for enkel utendørs peis, har du tatt det første skrittet i byggingen av den nye peisen. En utendørs peis er en flott måte å gi varme og lys når underholdende gjester, og du kan selv bygge den til noen kulinariske formål.

Instruksjoner

•Design din utendørs peis - sin stil, hvor stort du vil den skal og om det vil være et fast innslag. Velg en plassering fra din hjem, hage strukturer og høye planter for å unngå utilsiktet branner.

•Prepare sted hvor du har tenkt å bygge din utendørs peis. Dette inkluderer fjerne gress, torv- og rusk fra plasseringen av din nye utendørs peis og muligens grave en grøft for å nivå bakken. Legge til et lag med grus, leire og murstein som et grunnlag for å forhindre et tilfeldig blaze.

•Opprett årens foundation og sin vegg baser ved å legge murstein eller betong i form av peisen din. Mange lag med grus legge en fast base, samt en formes struktur som veggene i din peis kammer nytte. Enten runde, kvadratiske eller rektangulære, må din utendørs peis et solid fundament å bo nivå.

•Continue bygging av vegger oppover, sikre murstein og stein med caulk eller fliselim og til din peis kammeret har nådd din ønsket høyde. Lage et hull i siden av peisen der du mate logger og tømmer som bredt og høye du ønsker. Sel alle hullene eller hull mellom din byggematerialer, du vil kammeret av peisen din skal lufttett å unngå brann starter utenfor åren.

•Kontroller skorsteinen av peisen din utendørs slik at det kommer røyk fra hjemmet, trær og andre strukturer. Høyere skorsteiner forbedre utkastet din peis mottar og skorstein Potter kan brukes til å øke høyden på hjemmelaget røyken stabler.

•Tilpass din utendørs peis ved å male, legge varmebestandig dekor elementer til den eller arrangere potted anlegg rundt. Leke med ideen om å endre utseendet på din utendørs peis med lunefullhet eller årstider å opprette en ny underholdende plass hver månedene.

Tips og advarsler

  • Starte en brann i din nye peisen før dekorere og pryder den til å passe alt fungerer OK. Dette gir deg en sjanse til å gjøre endringer før du legger siste hånd til din utendørs peis.
  • Forhindre røyk fra plutselig breezes ved gjør skorsteinen like høye som mulig og sette på peisen åpningen lav til bakken.
  • Hold din nye utendørs peis ut av fare fra elementene og uforsiktig beundrere. Grillen dekker fungerer fint mot regn, snø og rusk, og "innføring" din peis for nye gjester vil bringe til deres oppmerksomhet at det er en fungerende peis.
  • Ikke bygge en utendørs peis uten å sjekke din bystyret regler, begrensninger og bestemmelser om bygging av slike strukturer.