Hvordan bygge en utendørs barområde

September 22

Hvordan bygge en utendørs barområde

Ingenting utvider gleden av verftet som å lage levende og underholdende områder i friluft. En utendørs bar område kan være et sted å slappe av med en kald drink på en varm dag, eller for å underholde vennene på en lun sommerkveld. En utendørs bar er gunstig for vert utendørs parter, patio middager eller bare å slappe av med familien. Du vil ikke noen gang beklager mindre mengden innsats som det tar for å bygge din utendørs barområde, så komme i gang!

Instruksjoner

Planlegging

•Determine området der du vil at din utendørs barområdet ligger. Studere plasseringen for skygge, plass, nivå bakken og tilgjengelighet. Få ideer for typen bar du vil definere og måle plassen. Skissere noen ideer på papir på utseendet til baren og området rundt. For eksempel vil vi bygge en bar for en eksisterende patio. Sette opp en utendørs bar uten en klar plass å sette den krever en plattform eller område for bar.

•Kontroller en plan for ikke bare verktøylinjen, men også for tilbehør og andre møbler som vil være i området. Planlegger å legge til stoler, Barkrakker og kanskje en utendørs teppe og atmosfæren lys.

•Determine hvis du trenger strøm, om området er dekket, eller du må bygge et tak, og andre filer som må du budsjett og planlegge.

•Mark ut området for baren med kritt streng på terrassen til visualisere hvordan det vil passe. Juster plasseringen. Hvis du lager et lokk eller tak, kritt linje plassering for å sørge for at du har nok plass til alt.

Bygge baren

•Build bar ramme med 2-ganger-4 trelast. Typisk baren er 40 tommene lang og 2 fot bred. Du kan velge din egen lengde; for denne opplæringen bruker vi 48 inches lang. Du kan gjøre din større, L-formet eller noe annen versjon som fungerer. Skjær fire stykker av 2-ganger-4 i 22-tommers lengder, og fire flere brikker i 46-tommers lengder for denne linjen. Til slutt, kuttet fire 40 inches lang.

•Assemble to boksen rammer, én for toppen og for bunnen. Legg to av de 22-tommers tre på bakken, på kanten, ca 40 inches hverandre. Dette er endene. Lå en 46-tommers stykke på sin side for ryggen. Rumpe ene mot innsiden hjørne kanten av en av endestykkene, og har andre slutten baken mot utenfor slutten av 22-tommers stykke på den motsatte enden. Så for en ende av 46-tommers stykke det er på innsiden av hjørnet av rammen, for den andre enden danner den utsiden hjørnet.

•Nå lå 46-tommers forstk slik danner hjørner imot det første stykket. På slutten hvor bakstk butts på innsiden av delen 22-tommers, skal forstk være på utsiden av hjørnet. Dette gjør rammen mer robust. Endene passer sammen i en overlapping konfigurasjonen, gir det mer styrke. Fest endene, og skru dem sammen med to 3 1/2-tommers skruene per felles. Gjenta så du har to rammer.

•Sett toppen og bunnen sammen av lime og deretter skruen 40-tommers biter på innsiden av hjørnene av første bunnen rammen. Deretter når alle fire bena er på plass, legge toppen og lim og skru bena på innsiden hjørnene av rammen. Rammen er fullført.

•Skjære ett stykke kryssfiner eller tre ytterkledning 41 av 48 tommer. Cut to flere biter 24 x 40 tommer. Skru det stort stykket til fronten, og en 1/2-inch overheng på hver ende. Butt de to endestykkene mot denne 1/2-inch overheng, og skru dem til sidene.

•Skjære en topp for baren 25 inches av 49 inches. Dette dekker øvre kant av kryssfiner som dekker foran og på sidene av baren. Skru og lim den på plass øverst på tre boksen rammen. Klippe ut kantene av baren som ønsket. Avslutt innsiden med hyller kuttet til å passe eller andre design for lagring som ønsket.

Sette den opp

•Plasser baren i beliggenheten. Ordne de andre møbler og bar avføring rundt bar området. Legge til en utendørs tepper området hvis ønskelig.

• Kjør en rekke lys over baren en nær elektrisk kilde eller batteri-drevet lys.

•Still ut lysene, bar ware som glass, pyntegjenstander, servietter og lignende. Dette kan lagres bak baren når den ikke er i bruk.