Hvordan bygge en tre vindmølle

August 27

Hvordan bygge en tre vindmølle

En tre porch er et fantastisk sted å nyte gården, og har familie og venner over å besøke. Tre sin er laget av trykkbehandlet tre, men redwood, teak, hvit eik, og sedertre alle gjøre utmerket terrassebord materialer. Det er nå også mange produsenter av en menneskeskapte terrassebord materiale som er garantert å vare en levetid uten sprengning, fliser og falming. Gjør det selv altmuligmann kan bygge en personlig tre dekk.

Instruksjoner

•En tre dekk verandaen kan være enhver størrelse kan. Sjekk med din lokale tillater noen begrensninger og tillatelser som trengs for å bygge din veranda. Dette er for sikkerhet slik at verandaen bygges strukturelt lyd.

•Clear området under dekket av noen vegetasjon. Bruk en flat bladed spade for dette. For store dekk kan du leie en torv kutter for å gjøre jobben enklere. Plass et lag av landskap stoff over bakken for å hindre at gress og ugress vokser under dekk. Dekk landskap stoff med grus for å holde det i posisjon.

•Mark innlegg lokasjoner ved hjelp av en kan av landskapet maling. Angi innlegget slik at det er 10-fots avstand mellom hvert innlegg. En 2 av 8 bjelke er bare kunne utføre en strukturell belastning for en maksimal span av 10-fot. Bore et innlegg hull på hvert sted. Post hull må være 24 inches dyp eller 6 inches under frost nivå i ditt område av landet. Du kan finne denne informasjonen fra din lokale tillatelse avdeling. Bore hull før du fortsetter til neste trinn.

•Fyll innlegget hull med betong til toppen av hullet. Sett galvanisert innlegg støtte plugger inn i betongen før den har en sjanse til å angi. La denne tørre over natten før du fortsetter til neste trinn.

•Still og sikre 4 av 4 trykket behandlet innlegg i innlegget ankere. Merke innlegget slik at de er alle selv. Innlegget må merkes på en høyde som er 3 tommer under sperregrensen på døren. Bruk en streng nivå merke en nivå linje rundt alle innlegget.

•Sett 2 av 8-tommers rim bjelke til innlegget slik at toppen av felgen bjelke er selv med linjen du nettopp har gjort. Rim bjelke form omkretsen av dekk. Pre bore to 6-tommers galvanisert vogn skruehull gjennom rim bjelke og innlegget. Stram rim bjelke til innlegget med vogn bolter med en skiftenøkkel. Avskåret innlegget slik at de selv med toppen av felgen bjelke. Bruk en Stempelkompressorer så for å klippe innlegget.

•Sett 2 av 8 bjelkelag kleshengere langs kanten bjelke med 16-tommers intervaller. Bruk galvanisert hengeren neglene for å legge dem til rim bjelke. Sett dem slik at toppen av 2 av 8 etasje bjelke blir selv med toppen av felgen bjelke. Bruk en hammer for å koble bjelke kleshengere.

•Skru ned terrassebord til gulvet og rim bjelke bruker 3-tommers terrassebord skruene. Plass to dekk skruer på hver bjelke plassering 1/2-inch i fra sidene av terrassebord. Dette vil hjelpe holde terrassebord deles. Butt endene sammen i midten av en etasje bjelke når det tar mer enn ett stykke terrassebord slik at den dekker lengden på dekk. Space radene terrassebord 1/8-tommers fra hverandre for ekspansjon og sammentrekning. Overheng rim bjelke på alle sider av 1 og 1/2-inch. Kuttet terrassebord bruker en sirkelsag og en firkant.

Tips og advarsler

  • For store dekk og verandaer blir det mye enklere drevet å leie en bensin innlegg hull digger fra din lokale verktøy forsyning butikken å grave hullene. Dessuten er en torv cutter enklere å bruke for en dekk enn flatt blad spade.
  • Bruk vernebriller ved elektroverktøy.