Hvordan bygge en tre slakter blokk

March 27

Tre butcher blokker er en klassisk kjøkken element som kan brukes "som-er" som et skjærebrett eller montert over cabinetry som countertop plate. En slakter blokk består av en rekke treklosser som er limt sammen for å danne en arbeidsflate. Slutten korn av blokkene danner arbeidsflaten fordi det ikke kjedelig knivblad så raskt som andre korn konfigurasjoner. Bygge en 2-tommers tykke 12 x 12-tommers stykke å opprette en bærbar slakter blokk på kjøkkenet ditt. Bruke valnøtt og lønn for å opprette et tiltalende rutemønster på slakter blokk overflaten.

Instruksjoner

•Plasser lønn og valnøtt blokkene i seks rader av seks å danne en 12 x 12-tommers firkantede forsamling. Alternative blokkene slik at de danner et sjakkbrettmønster. Plass slutten korn av hver blokk grossist. Du kan identifisere slutten korn ved å se på blokkene. Slutten korn vil har buet ringer i stedet for rett korn linjer.

•Apply trelim til sidene av blokkene, en om gangen, der de ligger ved siden av de andre blokkene, og trykk forsamlingen sammen.

•Midtstill en ramme klemme rundt blokken forsamlingen og stramme klemmen. Tørk av overflødig lim. som oser ut med en fuktig klut. Tillate at limet til å tørke i minst 24 timer.

•Fjern rammen klemme fra slakter blokk forsamlingen. Sand alle overflater av benytter en orbital sander utstyrt med en fin-korn sliping pad, før det er helt glatt.

•Tørk støvet igjen fra sliping med en tack like før du er klar til å bruke finish. Gni mineralolje i slakter blokk med en klut fille. At oljen skal trenge gjennom overflaten i fem minutter og tørk av overflødig olje med klut fille.

Tips og advarsler

  • Opprettholde din slakter blokk ved regelmessig gni mineralolje i den.
  • Bruk vernebriller når du er trearbeid for å hindre skade.