Hvordan bygge en tre skur prosjektet

March 5

Bygge en tre skur er et prosjekt som vil ta samme snekring verktøy og ferdigheter som å bygge et hus. Det innebærer mange trinn og mye fysisk arbeid. Det første trinnet i prosjektet er å sjekke bygge koder og regler; de fleste samfunn krever ikke byggetillatelser for røyter under 100 kvadrat feet (10-av-10-fot), men noen bolig utviklingen begrense bygging, plasseringen og type skur som kan bygges. Det andre trinnet er å gjøre eller kjøpe en detaljert plan for foundation, gulv, vegger, tak og etterbehandling.

Instruksjoner

•Determine en størrelse for tre skur og finne en passende byggeplass, flat, med solid jord, god drenering og ingen trerøtter, store steiner, underjordiske verktøy eller andre bygging barrierer. Størrelse skjulet overholder trelast standarddimensjonene; i dette eksemplet vil være 8-av-8. Rake nettstedet klar av alle gresset og avfall. Skissere skur området med innsats og byggmester hyssing. Kontroller at den er firkantet ved måler mellom motsatte hjørner med et målebånd og justere innsatsen til diagonaler er lik.

•Still flatt, heldekkende, 4-inch-thick betongblokker i alle fire hjørner og av alle vegger. Lå en lang styret over blokker med et nivå på det og justere skitt under blokker til toppen er nivå i alle retninger. Være sikker blokkene er lagt for å oppfylle kvadratet av disposisjonen.

•Build en 8-by-8-fots gulvet plattform av 2-ganger-4 innramming trelast, med 2-tommers ansikter opp. Bruk 8-fots styrene på to sider, og kutte brett med en sirkelsag til 7 fot 9 inches passer mellom. Spiker rammen i hjørnene med en hammer og innramming spiker. Bruk et framer plassen at hjørnene er firkantet. Kutte tre mer 2-av-4s skal tilpasses mellom 8-fots band; plassen dem 24 inches hverandre og spiker dem gjennom side band.

•Dekk dette ramme med 3/4-tommers kryssfiner, to 4-by-8-fots paneler med slutten korn vinkelrett på tverrbånd. Spikre det band og sperrene med 1 1/2-inch nails. Angi denne plattformen på betong blokker. Pass på å justere riktig med blokkene slik at den beholder plassen. Bruk et nivå for å være sikker på at det er nivå; justere skitt under blokker for å få det nivået.

•Kontroller fire 8-fots vegger. Bruk full 8-fots topp- og bunnplater for to vegger, og topp og Bunn platen cut til 7 fot 5 tommer på andre to veggene passer mellom. Nail veggen rammene i hjørnene og sjekk dem for plassen, Legg interiør pigger 16 inches hverandre (som avstanden vil variere noe på kort veggene).

•Frame en dør i en kort veggen. Installere en 2 x 6-tommers vannrett hodet bord på høyden nødvendig for en pre hang dør. Spikre det nivå gjennom stenderne. Gjør det med pigger kuttet til å passe mellom bunnen av hodet og bunnplaten, spikret gjennom hele stenderne. Legge korte stenderne mellom topplaten og toppen av hodet. Bruk en gjensidig så for å kutte av bunnplaten i portåpningen.

•Erect vegger og spenne dem midlertidig med styrene spikret å pigger og innsatsen i bakken. Få dem lodd med nivå og nagle bunnplater floor frame og stenderne sammen i hjørnene. Tie veggene sammen med cap boards, to som er 8 fot lang, for kort veggene, og to 7 fot 5 tommer som passer mellom.

•Frame taket med takstoler for 4/12 pitch tak, som stiger 4 inches per fot. Sett poenget med en innramming kvadrat nederst på en 2-ganger-4 med 4-tommers merket på tynn tungen og 12-tommers merke på brede pinnen øverst på brettet. Merk vinkelen som danner på slutten av brettet. Mål fra bunnen av linjen 50 1/2 inches ned brettet og merke en trekant å passe over veggen cap. Mål 1 tomme i styret og 3 1/2 inches sikkerhetskopiere bunnen og koble de to poengene for at trekanten. Legge til en annen fot for en klippe og merket at i en vinkel på toppen, men å sette poenget med firkanten øverst på brettet.

•Skjære fire par sperrene med disse vinkler. Lå sperrene ut ett par samtidig, med topp kutt flush sammen. Sikre at peak med en metall kile, en stålplate som overlapper felles og er naglet til sperrer på begge sider. Sette en 2-ganger-4 mellom sperrene ca 6 inches under toppen og merke vinkelen på de to skal tilpasses mellom sperrene. Kutt som krysser seler og installere den med innfelte kiler på begge sider. Løft sperrene til taket og spiker dem på plass gjennom hakkene på veggen cap. Bruk et nivå for å være sikker på at de er lodd.

•Dekk sperrene med orientert strand styret (OSB) terrassebord. Bruk en full 4-by-8-fots panelet på hver side av taket og kuttet en andre panelet for å fylle hullene på hver side til toppen. Overlappe kantene av OSB på toppen. Strekke taktekking papir over OSB og festes med en konstruksjon stiftemaskin. Overlapping strimler av 6 inches fra topp til bunn.

•Shingle taket. Kutte tre kategoriene av én rad med Helvetesild med verktøyet kniv eller store hagesaks og nagle de Helvetesild med grus spiker opp ned, så uncut kanten er flush med taket kanten. Kuttet 6 inches av lengden på en grus for å starte neste rad, så skjøtene av Helvetesild ikke linje opp. Arbeider opp til toppen på begge sider, overlapper grus faner som anbefalt av produsenten. Kutte Helvetesild overlappe langs toppen; Brett singel over toppen og spikre det på begge sider.

•Installer not og fjær eller oppstår wood fasader på veggene, naglet til stenderne; 8-fots planker skal passe nøyaktig. Kutt å passe rundt dør-rammen og i det gavl trekanter i hver ende. Dekke hjørnene og taket kanten med 1 x 4-tommers trim brett; overlappe to loddrette planker hjørnene. Installere en pre hang dør, torget og nivå det og sy det grove rammen med lange skruer. Fullføre døren med 1-ganger-4 trim på sidene og toppen.

Tips og advarsler

  • Bruk samme prosedyrer og teknikker for å bygge et skur av ulik størrelse, tilpasse trelast dimensjonene til større størrelse.