Hvordan bygge en tre Potter er kaste

October 19

En restauranten er liksom et "halvveis" hus, mellom en garasje og et drivhus. Potting skur brukes til å lagre hageverktøy og redskaper, potting materiale som jord og gjødsel og ekstra Potter og planting enheter. Potting skur også brukes ofte som steder for å starte planter og blomster, tomater fra frø i leiligheter, blomsterløk og knoller i Potter og andre blomster og hage plants. En ideell potting shed har solid vegger å henge verktøy og hyller og et stort vindu eller takvindu å gi mye lys. Det må også god ventilasjon.

Instruksjoner

•Design din potting skur til din ideelle dimensjoner med alle funksjonene du. Skreddersy som standard konstruksjon størrelser, for eksempel 4-by-8-fots kryssfiner paneler, 2 x 4-tommers veggen studs og taket sperrene og vanlige dør størrelser. Bestemme vinduet steder, et sted for en potting benk, plass til å bruke resten eller endre sko og alle de andre elementene du vil. Tegne en detaljert design på millimeterpapir, viser romfordeling målinger og veggen planer inkludert dører, Vinduer, hyller og lagring kleshengere.

•Start skur med et solid grunnlag. Disposisjon området med innsats og byggmester hyssing; mål hjørne til hjørne for å sikre at den er firkantet. Bruk betong blokker én rad høy, satt i en seng av grus komprimeres med en hånd-sabotasje eller betongplate grunnlag. For en plate, grave skur området minst en fot dyp. Fyll bunnen av området med ca 8 inches av komprimeres grus, og deretter bygge tre former for betong. Gjøre skjemaene fra 2 x 4-tommers boards, staket på utsiden og nailed sammen i hjørnene. Støpe opp til toppen av former og glatt det med en sparkel.

•Lay en bunnplate på toppen av stiftelsen, fra press-behandlet 2 x 4-tommers styrene i en firkantet eller rektangulær overholder design. Sikre å betongblokker med lang bolter gjennom styrene i blokk hull, som er så fylt med betong. Fest til en plate med betong spiker. Gjør et tregulv av spikrer 3/4-tommen plywood over 2-av-4s å fylle området skur.

•Build vegger med 2 x 4-tommers utforming trelast. Gjøre en bunnplaten, en topp plate og stendere, sette enten på 16 eller 24 inches på sentre. Bygge vegger på bakken og heve dem på plass, oppkvikkende med 2-av-4s naglet til vegger og påler i bakken før de er festet til gulvet og sammen. Ramme for dører og Vinduer; skissere åpningen med en full stud på hver side, en 2 x 6-tommers hodet bord på toppen av åpningen, med kortere pigger mellom hodet og gulvet (for en dør) eller topp- og vinduskarmen (for et vindu). Bruk korte pigger til å fylle øverste eller nederste hullene rundt døren og vinduet.

•Kontroller sperrene for hva tak stil du velger. Grunnleggende "kaste" tak skråninger fra fronten til baksiden (du må bygge foran veggen høyere for denne stilen). Gavl tak har sperrene på hver side skal en center topp og festet til en ridge bord hvor skur. Bruk et framer plassen for å klippe sperrene. Spiker cap brettene på toppen av veggene, spiker så hver cap overlapper veggen ledd og bånd veggene sammen, så sperrene til veggen caps på hver side. Legge til en midt klammeparentes foran og tilbake fra veggen hetten til bunnen av ryggen.

•Nail orientert strand styret (OSB) vindsperre over outsides av veggene og taket. Legge til 1-tommers foamboard isolasjon på utsiden, om ønskelig. Installere Vinduer og dører nødvendig å sette metall blinkende rundt kantene for impregnering. Dekker veggene med tre eller vinyl Fasader, som ønsket, og singel taket med asfalt helvetesild, korrugerte metall eller vinyl. Bruke gjennomsiktig vinyl paneler for taktekking (i stedet for OSB) til å gi mer innvendig lys.

•Legg skrånende komme inn døren. Lage en rampe for en 2-for-4-bilde med enkelte 1 x 4-tommers styrene eller 3/4-tommen plywood spikret over den. Installere rampen ved å spikre en 2-ganger-4 finans styret 3 1/2 inches fra oppføringen gulvet og spikrer toppen 2-ganger-4 av rampen til det; sikker denne delen av rammen før du fullfører rampen dekker, for å gi spikrer tilgang.

Tips og advarsler

  • Bygge en potting benk mot en vegg og legge hyller spikret til pigger som ønsket.
  • Nail pegboard over innenfor vegger å lette hengende verktøy og andre objekter.
  • Bygge benk lagring, en boks med hengslet lokk, sitteplasser og lagre gjødsel, insektmidler og andre materialer.