Hvordan bygge en tre Patio dekk

November 11

Hvordan bygge en tre Patio dekk

En tre patio dekk utvider boareal på hjemmet til utendørs, gir et hus med et attraktivt område å underholde, slappe av og nyte utendørs levende. Mens byggingen av en tre dekk er relativt enkel, krever hele prosessen med planlegging, tillater, innramming og terrassebord tid og forsiktig forberedelse. Her er noen tok grunnleggende.

Instruksjoner

Planlegging og forberedelser

•Kontroller zoning kravene i din kommune. De fleste zoning forordninger krever tilbakeslag eller ingen-bygge soner, for alle sider av en egenskap. Tilbakeslag begrense området der en dekk kan bygges. Også sjekke buiding tillatelse underkastelse krav for dekk å bestemme tegningene som må sendes til byggetillatelse.

•Examine hele området der dekk vil bli bygget. Der trinnene til tunet finnes? Hvordan grunnvann renne over området? Er det en se en vei eller neighboring eiendel som er uønsket? Vurdere hele gården i forhold til den planlagte dekket er viktig for at dekk fungerer godt med hjem og verft.

•Plan dekk på papir. Begynne med dimensjoner og plasseringen av kritiske stykker, som trapper og hevet inndelinger. Gradvis legge på nærmere som design tar form, herunder retning og type terrassebord.

•Plan foundation. En kortstokk er normalt støttes på 4 x 4 behandlet trelast innlegg, som angis på galvanisert innlegget ankere innebygd i 8 - til 10-tommers diameter betong footings. Sjekk frost dybden for ditt område å fastsette minimums foundation. Utforme en foundation plan som resulterer i bjelkene som spenner over mer enn 10 fot.

•Prepare bygningen koden tillater dokumenter. Dette består normalt av stiftelsen og innramming plan, stiftelsen detaljer, og trinn og rekkverk dimensional informasjon. Zoning tillatelse kan også være nødvendig. Denne tillatelsen, vise dekk dimensjonene på en eiendom undersøkelse for å demonstrere samsvar med tilbakeslag krav.

Foundation og rammer

•BEGIN konstruksjon ved å legge ut de foundation stedene på bakken. Bruk et system av strenger og salingsbord for å konstruere et rektangulært rutenett. Se etter rettstillingen ofte og måle langs rutenettet og diagonalt slik at dekk ikke er skjev.

•Sett finans styret til stiftelsen veggen av hjemmet bruker lag bolter. En finans-bord brukes ofte i dekk konstruksjon som innramming vedlegg ved siden av huset. Angi plasseringen for finans styret nøye, sørge for at tykkelsen på dekk og ønsket skråningen er tatt hensyn til.

•Grade området under dekk, etablere en glatt overflate som drenerer bort fra huset. Installere svart plast sheeting over bakken og vekt det med grus eller en regelmessig mellomrom av steiner, være forsiktig med å hindre vannføring under dekk.

•Bruk et innlegg hull digger eller kvernen å grave footings til den skikkelige dybden under frost linjen. Hell footings med betong miks, og angi galvanisert innlegget ankere øverst på fotfeste før det setter opp. Ankeret er i tråd med andre fot ankere, og lodd (loddrett).

•Still 4 x 4 behandlet innlegg i innlegget ankere, forlater dem lenge for å endelig kutte senere. Bolt en 2 x 8 bjelke på utsiden av 4 x 4 innlegg, lage rektangulære boksen (bandet bjelkene) som vil danne den utvendige dimensjoner av dekk. Installere bjelke hangarer med 16-tommers mellomrom innenfor rektangelet. Måle ofte for å sikre at alle bjelkene er firkantet til utsiden omkrets.

•Lay bjelkene i bjelke hangarer og nagle med galvanisert negler sikkert legge. Installere 2 x 8 blokkerer i midtpunktet av alle bjelkene. Blokkering hjelper hele strukturen skal fungere som en enhet. Sikre trapp stringere ved siden av rammen med 2 x 2 finans eller tånegl vedlegg.

Decking og rekkverk

•Installer rekkverk vertikaler før du starter terrassebord. Avhengig av stilen av rekkverk, kan disse vertikale oppholdstid bolt på utsiden eller innsiden av bandet bjelke. Lag vertikaler sikkert på plass på nødvendige intervallene, sjekker for plumbness.

•Installer terrassebord vinkelrett bjelkene. Bruk en spiker eller annen avstand enhet for å tillate ca 1/8-tommers separasjon mellom taktekking å tillate ekspansjon.

•Bruk en linjenivå og shims til å justere terrassebord høyden slik drenering over ansiktet av dekk (i retning av terrassebord). En skråning på 1/8-tommers per fot er tilstrekkelig.

•Tillat terrassebord å overheng utforming under installasjonen. Slå en blyant linje over terrassebord kanten senere å trimme rent kanten med en sirkelsag.

•Installer trim styrene rundt kanten av dekk etter et ferdig utseende. Trim må installeres i to deler, med overstykket trimmet ut, å dekke dybden på bjelke.

•Deck trappen løpebaner og løpere, slik at en 1-tommers nosing på trinnene. Installere rekkverk spiler og vertikale rundt omkretsen, sand alle ujevnheter, og se etter hevet skruer eller spiker hoder.

•Apply flekken eller finish tydelig terrassebord og rekkverk et ferdig utseende.

Tips og advarsler

  • Sjekk zoning tilbakeslag krav først. Se på bruk av hele verftet når planlegging dekk. Velg terrassebord materialet tidlig. Tykkelse påvirker innramming.
  • Ring for ønsket bygge koden inspeksjoner (normalt footings og rammer). Sjekk innlegg for plumbness. Sjekk nivået og skråningen ofte. Ring for en verktøyet markout før grave etter dekk footings.