Hvordan bygge en tre hytte

July 9

Hvordan bygge en tre hytte

En tre hytte kan gi barnet timer med underholdning. I stedet for å kjøpe en ferdig trehytte og bruke en masse penger, prøve å bygge din egen. Flere faktorer som spiller inn inkluderer sikkerhet, plasseringen og utformingen av tre hytta. Velg et tre som tåler en storm og påvirkes ikke av kraftig vind. Hindre alvorlige ulykker og redusere vinden nedslagsfeltet til tre hytta, bygge den på en høyde på 3 fot maksimal. Trær som er sterke og egnet til å bære en tre hytte inkluderer eik, bøk, lønn, Gran og hemlock.

Instruksjoner

•Velg et tre som har sterke grener. Treet må ha minst to lemmer som hovedsidene i form av en "V". Kontroller at området under treet er klart slik at klatre opp i treet hytta blir lett.

•Kontroller et budsjett. Angi et totalt beløp som du har råd til å bruke på tre hytta. Budsjettering vil holde deg fra å bruke for mye penger. Inkluder tre hyttas interiør i budsjettet også.

•Design tre hytta på et stykke papir. Treet hyttene er vanskeligere å konstruere enn square. Også skrive ned materialene du trenger på arket. Eventuelt kan du også utforme indre av treet hytta.

•Still en tidsramme hvor du vil fullføre tre hytta. Dette vil motivere deg til å arbeide på å fullføre prosjektet.

•Kontroller bygge koder og lover for din eiendom. Du sørge for at du er tillatt å bygge tre hytta. Du kan selv bli pålagt å få byggetillatelse.

•Bruk ramme støtter holde opp tre hytta. Når du gjør rammen, bør du tenke motstå bevegelse i grenene. Gjør din støtte bjelker i form av trekanter. Ifølge The Treehouse Guide er '' trekanter strengeste bygningen figurene.'' Fest bjelkene til treet med tykk bolter.

•Decide om du vil bruke fast eller fleksible ledd som fester tre hytte gulvet til treet. Faste ledd bør brukes hvis du arbeider med trær som ikke flytte mye. Treehouse guiden (se referanser), gir ytterligere informasjon på systemer, som metallbrakettene, kabler og knee tannregulering.

•Bruk kryssfiner eller tre kledning styrene lage veggene i tre hytta. For taket, bruke kryssfiner som base, dekke det med filt og da dekke følte med Helvetesild eller planker. Du vil sørge for at taket ikke la noen regn gjennom. Bygg tre hytta slik at den omgir tømmerstokken. Bruke en stige (eller gjøre en stige) å klatre opp i treet hytta.

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke innlegg for å støtte en del eller hele treet huset. Dette gir større designmuligheter, spesielt hvis treet du har valgt ikke har tilstrekkelig støtte grenene.