Hvordan bygge en tre gjerde i bakgården

September 28

Hvordan bygge en tre gjerde i bakgården

Det kommer en tid i livet til hjemme at du blir klar for litt privatliv fra naboene. Uansett dine grunner kan være, kan et tregjerde bakgård være et flott alternativ til å gi deg personvern du ønsker uten å bryte banken.

Instruksjoner

Hvordan bygge en tre gjerde i bakgården

•Mark hvor din polakkene skal gå. Det er svært viktig at du riktig plass din gjerdestolper før du graver. Ta et målebånd og starter på den ene enden spraymaling et lite merke hver 6-8 føtter. Dette er hvor innleggene skal gå.

•Dig dine innlegg hull. Rett som du kan ta dine innlegg hull digger og grave hull på hver av din merker, dypt nok til at 1/3 av ditt innlegg passer inn i hullet.

•Gravel, nivå og sikre dine innlegg. Ta 2 spade fulls av din grus og plasserer den i bunnen av din hull. Innlegget ditt i hullet og ta et nivå og sette det på innleggene dine. Når innleggene dine er nivå bruke styrene å sikkert holde innlegget ditt på plass.

•Cement innleggene. Du kan også bruke skitt men sement vil holde bedre, spesielt i fuktig klima med mye nedbør. Fyll hullet til like over innlegget hullet. Du ønsker ikke å forlate ethvert rom for vann til bassenget på bunnen av innlegget ditt så sørg at sement er stablet opp i en vinkel rundt foten av pol slik at vannet går utenfor. La sement tørke den anbefalte tiden på pakken. Denne gangen vil variere avhengig av type og sement som du kjøper.

•Build din gjerde. Når innlegget har tørket helt, fest en toppen og bunnen rail mellom hver av innlegget ditt. Være veldig presis på hvert innlegg å forsikre gjerdet er nivå. Spiker din gjerde styrene vertikalt over hele gjerde linje.

Tips og advarsler

  • Du kan enten kjøpe alle materialer separat, eller de fleste oppussing butikker vil tilby gjerde bygge kits også.
  • Pass på å gjøre nøyaktige målinger og kontroller at din polakkene er nivå. Ikke å være nøyaktig kan påvirke både se og integriteten til gjerdet.