Hvordan bygge en tre Gate med metall innlegg

November 30

Hvordan bygge en tre Gate med metall innlegg

Tre porter har en følelse av klassisk komfort og funksjon forbundet med deres tilstedeværelse i et verft. Mild svingende en tre gate, den kjente klingende låsen og følelsen av porten under hånden er alle måter som en tre gate kan gjøre føle deg hjemme. Disse portene kan installeres i gjerder av tre, stein eller metall, kan plasseres ved siden av en hjem eller garasjen struktur eller kan installeres med en frittstående metal innlegget. Bruk av frittstående innlegg, enten metall eller tre, krever et godt forankret konkret base.

Instruksjoner

•Measure ut ønsket avstand for gate, og Merk den beste plasseringen for de to innleggene. Spade ut et hull på hver merketråd, gjør hullet 12 inches dypt, og 4 av 4 inches bredt. Lag 4 inches med grus i bunnen av hullene.

•Still 56-tommers metall post i hvert hull og fylle hullet med betong opptil en tomme eller to på toppen av bakken. La det konkrete sit over natten.

•Drill gjennom en av innleggene 6 inches fra toppen, gjør hullet helt gjennom innlegget, parallell til posisjonen der porten skal installeres. Skyv en j-bolt krok og stroppen hengslene på dette hullet og trekk det på plass med inkludert mutteren. Gjenta for å legge til en ekstra hengsel ca 2 fot lavere enn dette på innlegget.

•Measure avstanden mellom de to metall innleggene. Trekk fra 1 tomme å tillate jevn rotasjon av porten på hengslene. Kuttet seks 1-x 6 tommers styrene til denne målte lengden. Angi styrene på bakken med sine lange, tynne sider berøre. Plasser tre 1/2-by-3-by-36-inch styrene vinkelrett på dem, med sine store sider berøre. Bore to hull gjennom hvert 3-tommen bord og til hver 6-tommers styret. Fest styrene med 1 tomme treskruer til porten.

•Plasser gate mellom innleggene og mot j-bolt kroken og stroppen hengsler. Bore gjennom hengsel vedlegg hullene og inn porten og fest hengslene til porten med 1-tommers tre skruer.

•Plasser smekklås mellom andre innlegg og den andre siden av gate og fest den på plass ved å bore 1-tommers treskruer gjennom vedlegg hullene og stramme den andre delen av låsen rundt innlegget.

Tips og advarsler

  • Påfør et lag med værbestandig fugemasse på utsiden av porten.