Hvordan bygge en tre drivhus Base

January 11

Drivhusene er fantastisk tillegg til noen hage. De tillater en gartner å utvide vekstsesongen av planter, samt få et forsprang på planter før deres planting sesongen. Opprette et sterkt fundament for drivhuset ved å bygge en solid tre base.

Instruksjoner

•Velg tre at enten naturlig hemmer forfall, som redwood eller seder, eller bruk press-behandlet tre hvis du ikke bygge en aluminium drivhus. Trykkbehandlet tre inneholder kjemikalier som kan skade aluminium. Få 4-av-6 tommers styrene som de er best for foundation.

•Velg en byggeplass som har en plan overflate og ugress eller rusk og har god drenering.

•Skjære 4-av-6 tommers styrene størrelsen diktert av planen for drivhuset du bygger. Disse styrene lager rektangelet eller kvadrat basis veggene i drivhuset sitte på.

•Lay styrene på bakken med et nivå slik drivhuset ikke lene når den er fullstendig konstruert. Måle hver diagonalt for å sikre rammen har 90-graders vinkler. Skru styrene sammen med opphold skruer som er 3-4 inches lengre enn bredden av styret å sikre styrene blir holdt sammen sikkert.

•Lay landskapsarbeid stoff under rammen. Hente rammen og nytt nivå når det er nødvendig. Det er viktig å bruke landskapsarbeid stoff fordi materialet må kunne la vannet samtidig weeds. Klippe stoffet til rammen.

Anker basen til bakken med jorden ankere. Følg instruksjonene på pakken nøye slik at du oppretter en solid anker fra drivhuset base i bakken.

•Overflate grunnlaget ved å fylle base med ert størrelse grus. Grus fungerer bra fordi det gir vannet renne gjennom basen. Når du er ferdig med basen, Fortsett med å bygge resten av drivhuset.