Hvordan bygge en tre benk for dusj

March 29

Hvordan bygge en tre benk for dusj

For noen mennesker er sitte ned mens du tar en dusj en luksus, mens for andre kan det være en nødvendighet. En benk behøver ikke utdype, og gjør en ikke krever ferdigheter av en master snekker. Bruk tre som er mugg-resistente, som redwood eller seder, og benken store nok til å sitte på mens du holder det liten nok til å tillate lett bevegelse inne dusjkabinett. Avstand styrene i sitteområdet vil hindre stående vann fra å samle det og oppmuntrer veksten av mold.

Instruksjoner

•Measure bredden og dybden av dusjen stall med et målebånd og planlegge lengden og bredden på benken din slik at den passer kompakt i båsen og gir deg masse ståplass. Planlegge høyden for å være det samme som en standard stol. Hvis personen som bruker den har spesielle behov, gjør det høyere eller lavere etter behov.

•Skjære 4 bena fra 2 x 4-tommers trelast planlagte høyden på benken, minus 1-1/2 inches å tillate sitteplasser slats. Merk hver lengde på veden, tegne en loddrett linje gjennom merket med en carpenters' kvadrat og skjære gjennom linjen med en sirkelsag. På samme måte, klipp 4 kryss bukseseler til planlagte bredden på benken.

•Lay et par ben på gulvet og plass dem til bredden på benken. Sett kryss bukseseler på toppen slik at endene er flush kantene på bena. Plass en av klammeparentesene flush med topp endene av bein og den andre ca 3 inches fra bunnen. Kvadrat beina og klammeparenteser med carpenters's square å danne en perfekt rektangel, deretter skruen klammeparentesene til bena med 2-tommers galvanisert skruer. Kjøre to skruer på hvert krysningspunkt mellom et bein og en spenne. Gjenta med de andre to ben og bukseseler.

•Skjære slats av 2 x 4-tommers tømmer planlagte lengden på benken. Kuttet nok slats å utvide fra den ene enden av en cross spenne til den andre når plassert vinkelrett på det, slik at avstanden mellom slats. Justere avstanden slik at du ikke trenger å rippe slats på endene til å passe.

Stå et sted Ben oppreist og lå bukseseler slats på korset med ender utvide 3 til 8 inches forbi ytterkantene av bukseseler. Skruen slats til klammeparentesene med 2-tommers skruer, kjører 2 skruer inn slats på begge skjæringspunkter med kryss bukseseler.

•Measure avstanden mellom de ytterste kantene i bunnen kryss bukseseler og kutt ett stykke 2 x 4-tommers trelast til at lengden for en lateral spenne. Plasser senere spenne over bunnen kryss bukseseler, midtstille den og skru den ned.

Tips og advarsler

  • La tre uferdige. Alle finish du bruker løfte i de varme og fuktige forholdene i dusjen.
  • Rengjør benken jevnlig med mold-avtakende vaskemiddel fri for mold og såpe oppbygging. Det er også lurt å fjerne benken fra båsen når du ikke bruker den la det tørke.