Hvordan bygge en trapp Rail for en verandaen

March 2

En rail gir ekstra sikkerhet til et sett med trapper i alle typer innstillingen, enten det er en trapp i hjemmet, på en båt eller i en fabrikk. Bygge en trapp rail for en verandaen er en enkel prosess. De kan gjøres i noen lengde. Alt du trenger å utføre denne oppgaven er noen verktøy, trelast, tre flekken eller maling og maskinvare.

Instruksjoner

•Determine lengden på skinnen du bygger. For hver 2 fot av rekkverk trenger du en loddrett 4-ganger-4 innlegg. Legge til en på det siste nummeret for slutten innlegget. Kuttet ut riktig antall 4-fots 4-av-4s hvis du har lengre deler av trelast.

•Skjære ut en 2-ganger-4 for skinnen med hvor i trinn 1. Hvis skinnen er lengre enn en enkel 2-ganger-4, kuttet en kortere tilleggselement.

•Sand alle ujevnheter av klippe bitene. Tre flekken eller maling og la det tørke.

Stå et sted en 4-fots 4-ganger-4 på slutten på bunnen trinn på ønsket side. Plasser den 2 inches innover fra kanten av trinnet og mot neste høyere trinn. Skruen et hjørne braketten på utsiden av den 4-ganger-4 nederst og 2-tommers området bruker 1-tommers skruene. Skruen en annen braketten på motsatt side av de 4 av 4 og trinn.

•Plasser et hjørne braketten på neste høyere trinn på baksiden av de 4 av 4. Skru den 4-ganger-4 og trinn med 1 tomme skruer.

•Gjenta trinn 4 og 5 og installere ytterligere 4-ganger-4 innlegg som nær 2 fot fra hverandre som mulig helt opp trappen. Installere slutten innlegget på toppen selv om det er bare 6 tommer fra neste lavere en.

•Sett 2-ganger-4 tog. Ha noen avholde bredt kanten av det opp mot de indre kantene på 4 av 4 innlegg. Kø skinnen med topp og bunn innlegg så toppen er nivå med foran øverst på hvert innlegg som du går opp trappen. Kjøre fire 2½-tommers skruer gjennom skinnen inn i hvert innlegg.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker elektroverktøy.