Hvordan bygge en tørr lagt steinmur

January 15

Hvordan bygge en tørr lagt steinmur

En steinmur kan være en vakker tillegg hage plass. Å kunne bygge en steinmur du bør følge de tre "Bs," base, røren og etterfylle. Basen er et "flytende" type fundament som lar veggen flytte når bakken bøyer. Batter er enkel stigningstallet til veggen. Hver foten av steinmur må ha 1/2 tommers av skråningen. Formålet med etterfylle i dette prosjektet er å støtte og bidra til å avlede vann fra veggen.

Instruksjoner

•Skyv tre stake i bakken hvor steinmur vil begynne. Mål av området der steinmur vil gå og plassere tre stake på slutten. Plassere tre stake i hvert hjørne av steinmur og kjøre en streng koble innsatsen. Justere strengen til planlagte høyden på gjerdet.

•Calculate mengden stein nødvendig for steinmur ved å ta tykkelse ganger høyden ganger lengden. Ta dette tallet til lokale steinbruddet hvor de kan hjelpe avgjøre hvor mye stein er nødvendig avhengig av hvor de selger den.

•Sort steiner i seks kategorier når de leveres. Steiner som har to flate overflater som deltar i rett vinkel er hjørnesteinene. Capstones er brede og flate steiner mens slips steiner er lenge nok til å gå gjennom veggen eller tykkelsen på veggen. Stigerør er steiner som er ikke capstones eller hjørnesteinene og er høyere enn alle de andre steinene. Cinking eller shim steiner er liten bergarter som kan passe inn i små sprekker på veggen mens ruinene er stein som er rund eller er ikke en figur som kan brukes i veggen.

•Dig en grøft med plassen hjørner som bredden og lengden på den planlagte steinmuren. Grave gjennom matjord fram en 6-tommers dybde. En gang fullført, gå over overflaten av grøften presser ned med føttene og utjevning av overflaten.

•Build stiftelsen ved å sette ett lag av store, flatskjerm stein i grøften tett sammen. Fylle hullene i grunnlaget med små stein og grus. Kontroller at stiftelsen ikke lene utover men i stedet litt innover.

•Lay en 4-tommers perforert PVC avløpsrøret på hva blir innsiden av steinmur. Fortsett dette lengden på veggen og dekk med landskapet klut.

•Legg ytterligere innsatser og streng lengden, bredden og høyden på planlagte veggen.

•Start ved å bygge endene av stein veggen med hjørnesteinene. Lag hjørnesteinene med slips stein og grus fyll. Sjekk med en batter måle som du konstruere hjørnet for å holde det rett og nivå. Fullfør hjørne med en hjørnestein. Sett knust stein på toppen av PVC-rør bak hver hjørnesteinen til dybden av 3 inches.

•Koble hjørnene av bygge opp veggen ett lag om gangen. Passer steinene i områder som et puslespill, og fyll ut sprekker med mellomlaget stein og grus. Plasser nøkkelen eller obligasjon steiner ofte i veggen. Disse steinene er lengre enn tykkelsen på veggen og kan gå inn i stein fyll bak veggen.

•Kontroller nivået av hvert kurs å sørge for at linjen er rett. Bruke en batter måle måle bygges stigningstallet og nivået på veggen som det. Som du fullfører deler av wall, fylle bak veggen med knust stein til dybden av 3 inches.