Hvordan bygge en terrasse for en Front skråning

December 7

Blomst og vegetabilske hager gjør best i flatt, solrike steder der planter få god drenering og luft sirkulasjon. Noen hjem landskap har kupert eller skrånet land, heller enn flat eller selv overflater. Huseiere må endre og forberede bakker og skråninger hager med ekstra støttemurer og jord endringer for dyrking. Finne rett sted for din terrassehage og gi deg flere dager for byggeprosessen.

Instruksjoner

•Start din konstruksjon behandle i midten av våren når bakken thaws og myker. Denne fuktig, myk jord kan den enkleste graving og konstruksjon. Velg et område i skråningen hvor terrassen får full sol hele dagen for beste vokser. Velg et område med mild skråningen enkleste bygging.

•Measure ut din Terrasse hage og sette innsatsen i hjørnene. Kjør hyssing fra toppen av hver innsats til neste bygge en boks. Dette markerer grensen til terrassen. Skyv enheten legger til bakkenivå på høyeste to innsatsen og justere hyssing på bunnen to innsatsen å matche. Bruk et nivå til å måle hyssing på alle punkter. Enheten legger nå merker hva vil være toppen av beholder veggen.

•Dig en grøft for beholder veggen. Gjøre grøften 4 til 5 inches dyp og bred nok for din slagg blokker. Grave grøften på bare bunnen og sidene av terrassen. skråningen selv leverer oversiden.

•Lay 2 inches av mur sand i bunnen av grøften. Dette gir en bunntekst for støttemurer og gir blokkene et sted å sitte.

•Sett det første løpet av slagg blokker ned i sanden. Skyv blokker og tilbake for å bosette seg i sanden og bruker nivået for å balansere dem. Pund høy poeng med en gummihammer og mål for nivå igjen. Gjenta denne prosessen til du har en første kurs.

•Mix rask betong i en bøtte, per instruksjonene. Bruke en sparkel for å spre et 1-tommers-dype lag av betong i første løpet av blokker på undersiden. Stable andre løpet av blokkene på først. Nivå disse blokkene og justere dem etter behov. At betongen til å sette i 12 timer.

•Legg andre kurs med murstein til sidene følge de samme trinnene. Legg betongblokker opp vegger bare til toppen av veggen når hyssing linjen. Disse kursene kan forlenge bare halvveis opp sidene og vil ikke presentere en sammenhengende overflate.

•Legg tredje løpet av blokker til den nederste veggen om nødvendig fram hyssing linjen. Tillat minst 12 timer med betong tørketid mellom hvert kurs av blokker.

•Mix jord for terrassehagen. Hell hage leirjord og organiske kompost i hagen i like deler. Bland jord sammen for en næringsrik, rask-drenering base. Legge 5-10-10 eller 10-10-10 gjødsel for beste starter ernæring.