Hvordan bygge en teller rundt en BBQ

September 8

Hvordan bygge en teller rundt en BBQ

Bygge en teller rundt din Grill gir deg strukturen i et kjøkken gir deg mat forberedelse plass ved matlaging grillen. Eksakte dimensjoner av din tellerens skap avhenger ikke bare av størrelsen på din Grill, men også på området der du vil plassere telleren. Du kan velge å dekorere sider av den tellerens skap med ferdig-grade kryssfiner, eller du kan knytte en rock eller murstein finér ferdig counter sidene.

Instruksjoner

•Measure de ytre dimensjonene av grillen. Mål og kutt lengder på 2-av-4s å opprette en ramme for telleren å omgi grillen. Kjøre dekk skruer gjennom styrene der de krysser hverandre, med grillen på plass inne innramming å sikre at den passer ordentlig.

•Measure sidene og toppen av diskens ramme. Enkeltark av kryssfiner, bruker en sirkelsag, for å passe over utsiden av rammen. Sikre kryssfiner rammen med dekk skruer. La grillens base utsatt hvis du nød å adgang det i fremtiden.

•Trowel mørtel på benken slik det er jevnt fordelt. Rake mørtelen med ridged side av murskje, så slipp fliser på mørtelen, bruke avstandsstykker angi ruten jevnt. Trim fliser til å passe rundt kantene av countertop med en brikke så.

•Fjern avstandsstykkene og Mørtelanker gjelder gapene mellom brikkene, bruke en sparkel. Tørk bort noen grout på flisene med en fuktig svamp.