Hvordan bygge en Tabletop utslipp fra en plast mat Container

July 26

Erfarne gartnere vil fortelle deg at de to viktigste ingrediensene å få frø til å spire raskt og vokse hjertelig er varme og fuktighet. Hagearbeid kataloger selger en rekke countertop eller vinduskarmen drivhus laget for å gi seedlings et forsprang, men de kan ofte være kostbar. I stedet vurdere å gjøre din egen frøplante utslipp fra resirkulerte materialer.

Instruksjoner

•Evaluate din beholder for voksende seedlings. Beholderen bør ideelt sett være stor nok å huse frøplante før den er klar å bli transplantert inn i sin gryte eller i bakken. Fordi visse planter vokse større enn andre, finne ut hvor høy beholderens må. Toppen av beholderen bør være høy nok til å romme anlegget til den vokst sant blader. Bunnen av beholderen må være dypt nok til å holde nok jord å tillate anlegget å vokse en sunn rotsystem, eller å holde personlige beholdere der du vil plante frø.

•Settle på en beholder. Noen ideer for veksthus inkluderer: Fjern deli salat beholdere, folie kake eller steking panner med klart lokk, kake beholdere, fast-food beholdere og catering beholdere med klar plast lokk. Alt som er stor nok å huse anlegget og har en klar plast lokket kan brukes i dette prosjektet.

•Vaskestasjonen tømmes din mat container med mild oppvaskmiddel og vann. Når alle mat og avfall er fjernet, skyll den i en enkel bleke-og-vann løsning å drepe jord-forurensende bakterier. Tørr beholderen grundig.

•Bruk din solderer, saks eller håndverket kniv, opprette blyant viskelær-størrelse luft kanaler noen inches langs siden av klar plast lokket. Dette vil sikre ventilasjon og forhindre mugg eller demping av.

•Lag en liten klaff øverst i beholderen, ca 1 tomme kvadrat. Du kan gjøre dette ved å tegne en firkant og kutte på bare tre av sidene. Hvis du beholder er for tykk eller vanskelig å gjøre en klaff, kutte ut en liten firkant. Denne klaff kan lukkes eller åpningen dekket med en firkant vått håndkle til å justere mengden luft som kommer inn og ut av drivhuset.

Dette trinnet er valgfritt. Hvis du velger ikke å følge den, kan lokket til drivhuset kunne vært i forskjellige vinkler å tillate mer luftstrøm.

•Legg potting blanding eller frøplante kopper til ferdigutfylte drivhuset. Lukk dekslet og plasser drivhuset på et varmt sted. Hvis du har for mye kondens eller begynne å se mold, må mer ventilasjon. Prøve å legge mer luft hullene, propping drivhus open eller åpne den øverste klaffen.

Tips og advarsler

  • Bunnen varme fart spiring. Prøv å plassere drivhuset på en frøplante varme mat.
  • Noen foretrekker å bruke oppvarming pads for å gi bunnen varme. Oppvarming pads varierer, og det er vanskelig å få en jevn temperatur bruke en. Også de gjøres ikke bli våt, og noen er ikke ment å brukes for lengre perioder. Alt dette legger opp til en stor brannfare. Utøve ekstrem forsiktighet når du bruker en varmeputen i stedet for en varme mat.