Hvordan bygge en tabell med Pocket skruer

July 11

Hvordan bygge en tabell med Pocket skruer

En lomme skruen maskin bruker en ruter for å kutte pilothull og en vinklet divot eller lomme, i utkanten av et tre stykke, slik at installasjonen av en loddrett lomme skrue. Dette tillater deg å gjøre vinkelrett skjøter mellom to stykker, selv i midten av arbeidet - uten marring ansiktet stykke med en lås. Installere lomme skruene på innsiden av et stykke, for eksempel en tabell skjørt, gjengir skruene usynlig en typisk utsiktspunkt. Pocket skruen maskiner er for dyrt for de fleste gjør det selv møbler Maker; for bare noen få dollar, men en metall pocket-skruen gigg kan hadde som vil gjøre samme med lite ekstra innsats.

Instruksjoner

•Skjære en tabletop 24 inches kvadrat fra 3/4-tommers regjeringen-grade kryssfiner, bruker en tabell så for å gjøre kutt.

•Skjære en stripe 3 inches av 84 inches av det samme materialet som tabletop. Kuttet stripen i fire deler, hver 21 inches lang. Skjær en 45-graders miter i hver ende av hvert stykke, med stripe står på smale kanten. Juster så 45 grader venstre og plassere en brikke mot gjerdet, flatt på bordet så. Kutt slutten flush med hjørnet tilbake. Snu arb slutten slutten, står på hva var den øverste kanten, og gjøre samme kutt på uncut slutten. Gjenta med de resterende tre stykkene.

•Clamp lomme skruen litt i ansiktet av en av brikkene, justert med langsiden henhold til instruksjonene som følger med din jig--bruk varierer litt fra merke til merke. Installere lomme skruen litt i din drill chuck. Klemme pilk og tre stykke på plass, og deretter bruke spesielle skruen bit for å bore lommen og pilothull. Bore lomme skruehullene hver 8 inches på alle fire delene.

•Drill en lomme skruehullet på for hver stripe. Bestemme venstre ved å plassere den strip stående på kanten med lomme hullene vendt nedover og lange ansiktet hjørner mot deg. Bore hull i midten av stripen.

•Glue og nagle sammen kjegleformede hjørnene av fire strimler til skjemaet en 21-tommers-torget ramme. Dette er skjørtet ditt bord. Bruke en pin negl per hjørne. Klemme nagle rammen med bar klemmer og deretter kjøre en 1 1/4-tommers lomme skruen i hvert hjørne å forsterke den. Bruk litt lenge square stasjon for å kjøre skruer.

•Apply festes til kanten av bordet skjørt med lomme hullene i det, så center skjørtet på bordet, 1 1/2 tommer fra kanten. Klemme det på plass med klem klemmer. Kjøre en 1 1/4 - tommers lomme skruen til bordet gjennom hvert hull i skjørt.

•Skjære fire 24-tommen-lang Ben av 2 av 2 tømmer. Velg trelast som er rett og uten sprekker og deler. Bore en lomme skruehullet på hver av to tilstøtende ansikter i enden av hvert ben, justere og clamping dekopaj som du tidligere utførte i trinn 3.

•Apply lim på slutten av hver etappe på torget slutten, samt 3 inches opp fra lomme-skruen slutten på ansikter som ikke fikk lomme skruehullene. Passe beinet i et hjørne av tabellen skjørt, med limt ansiktene mot skjørtet og lomme skruehullene synlig. Klemme beinet på plass med en klemme, og deretter kjøre en lomme skruen i hvert hull å feste det på plass. Gjenta med gjenværende bena.