Hvordan bygge en støttemur med steiner & Wire

May 15

Hvordan bygge en støttemur med steiner & Wire

Støttemurer holde tilbake earth på bakken og åser, forhindrer den fra faller eller skyve nedover. De langs vanligvis hager, innkjørsler, veier, verft og andre utendørs funksjoner. Wire og rock støttemurer er en kostnadseffektiv alternativ for landskapsarbeid. Wire kurver, kjent som gabioner, plasseres foran jorden som må bli beholdt, og deretter fylt med steiner for å hindre dem i å flytte. Kjøpe gabioner er best, som gjør dem fra grunnen er tidkrevende og krever et nivå av ekspertise.

Instruksjoner

•Skriv ned bredden, høyden og lengden på området der du vil bygge støttemurer. Bruke et målebånd for nøyaktighet. Kjøpe nok gabioner for støttemur prosjektet fra din lokale jernvarehandel. Flere størrelser og typer er tilgjengelig for en relativt lav pris. Spør en salgsrepresentant for hjelp basert på målene hvis du er usikker på hvor mange gabioner du trenger.

•Bruk en spade og rake nivå området hvor du vil plassere gabioner. For større prosjekter, kan en Traktorgravere eller andre maskiner være nødvendig. I så fall kan du leie dem av time eller dag fra maskiner utleiefirmaene.

•Sett gabioner langs området der du planlegger å bygge støttemurer. Binde gabioner med 14-gauge ståltråd bruke tang. Sy kanten med minst fem bånd av ståltråd. Bruk wire cutters for å trimme overflødig ledning som nødvendig.

•Pack hver gabion full med bergarter. Bergarter fra alle kilder vil gjøre, så lenge de har en større diameter enn netting så de ikke faller ut av gabioner. Landskapsarbeid selskaper og steinbrudd selger ulike graderinger av stein for en rekke priser. Bergarter fra et gjeldende byggeprosjekt arbeid. Når gabioner er fulle, wire brukerrettigheten topper og støttemurer er fullført. Du kan nå fylle ut området bak gabioner med skitt eller rock å fullføre prosjektet hvis du ikke har bygget den mot en eksisterende hill eller skråningen.

Tips og advarsler

  • Du kan legge flere lag med gabioner på topp eller foran det aktuelle ettall å endre størrelsen på støttemurer. Hvis du gjør, knytte de nye gabioner til fulle de langs berøre kantene med 14-gauge stål wire.