Hvordan bygge en støttemur med betong blokker for en plante seng

February 9

Hvordan bygge en støttemur med betong blokker for en plante seng

Du kan gjøre en utendørs støttemur med betongblokker opprette den ytre delen av en plante seng. En plante seng har noen fordeler fremfor en vanlig hage. I stedet for crouching ned eller sittende på bakken, kan du for eksempel pleier å din plante ved å bare sitte på støttemurer. En plante seng med også gi deg en mulighet til å bruke en spesialisert jord, uten å løsne opp bakken jord. Betongblokker, det gir deg et solid fundament gjennom tøffe værforhold.

Instruksjoner

•Dig grøften for beholder veggen rundt planting sengen. Bredden må være bredden av betongblokker pluss 12 inches bak. Dybden må imøtekomme minst halv en konkret blokk og 12 inches av komprimeres sand. Kontroller at grøften nivå.

•Legg sanden. Kompakt som du helle noen inches med en hånd-sabotasje. Nivå sanden ved å flytte en hand murskje langs overflaten.

Sette inn den første raden av betongblokker, ved siden av den andre. Sted et nivå langs raden og pund blokkene i sanden med en hammer for å få dem perfekt nivå.

•Hammer pinnene inn i sporene av hver betongkloss. Plass den neste raden av betongblokker over pinnene slik at pinnene gå inn i deres spor og trykk dem på plass, også.

•Fyll mellomrommet mellom betongkloss veggen og planting seng med knust grus. Dette bidrar til å stabilisere veggen.

•Apply betong lim til den øverste raden i blokker. Angi cap blokkene å veggen.