Hvordan bygge en Storage Rack på loftet Over isolasjon

May 5

Hvordan bygge en Storage Rack på loftet Over isolasjon

Loftet kan være et utmerket sted for lagring av elementer som du ikke trenger ofte. Mange loft, spesielt de i nybygde hjem, har imidlertid ikke ferdig etasjer. I stedet er bare taket bjelkene på gulvet til stede, med isolasjon legges mellom bjelkene. Du kan enkelt avhjelpe problemet, bygge en rack på loftet over isolasjon.

Instruksjoner

•Target et egnet sted for lagring stativet. Det bør være klart borte og tilgjengelig lett fra loftets rykk-ned trappen.

•Skjære fire stykker av 2-tommers med 4-tommers tømmer til 48 inches i length.with en sirkelsag. Sett en av bitene av trelast vertikalt mot den ytre kanten av en av bjelkene i loftet gulvet, overlappende bjelke ved 6 inches. Du trenger å presse isolasjon til side å plassere styret. Bruk arbeidshansker når du gjør dette for å unngå hudirritasjon. Sjekk nivået som styret lodd og spiker den bjelke med 10d negler på den på toppen og bunnen av overlappingen.

•Sett den neste stykket trelast loddrett på samme bjelke, 12 tommene fra det første stykket trelast, måle fra nærmeste kantene av trelast. Spikre det til bjelke. Har du nå to oppreist Trestykkene; disse utgjør en siden lagring.

•Nail to flere deler av trelast til ytterkantene av den andre bjelke over fra den første bjelke, plassere trelast så fire søyler beskrive et rektangel.

•Skjære seks stykker av 2-tommers med 4-tommers trelast, hver måler 16 inches i lengde. Nail 2-av-4s til søyler på innsiden kanter, strekker seg fra forsiden oppreist tilbake til skjemaet crosspieces. Plass den laveste crosspiece 4 inches over bjelke, den andre crosspiece 20 inches over bjelke og den tredje crosspiece selv med toppen av søyler. Gjør dette på begge sider av strukturen.

•Skjære tre stykker av 1/2-inch kryssfiner, hver måler 16 inches av bredden av målt fra innsiden kantene på søyler. Lå kutte biter av kryssfinér mellom søyler, hviler på crosspieces. Spiker kryssfinér til crosspieces med 6d etterbehandling negler.

Tips og advarsler

  • Du kan endre dimensjonene for lagring rack å møte dine behov eller plass krav.
  • Bruk vernebriller og følge sikkerhetstiltak ved arbeid med elektroverktøy.