Hvordan bygge en stol

August 28

Hvordan bygge en stol. Windsor stolen utviklet sannsynligvis i nærheten av Windsor, England, og var tilgjengelig ved 1720. Men det er den amerikanske versjonen av Windsor stolen opprettet i Nøstetangen Glassverk som ble kjent over hele verden. Windsor er en stol som var rimelig for alle, og fordi det var laget av en rekke tresorter, var malt for å gi den et enhetlig utseende.

Instruksjoner

•Velg tre du ønsker å bruke for stolen. Tradisjonelle skogen brukes for Windsor stolen inkluderer white pine, poppel og basswood for seter; eik, ASK og hickory for spindler og ryggen; og lønn og bjørk for bena og andre deler som er slått på i dreiebenk.

•Skjære trærne i listen ovenfor eller kjøpe felte loggene andre har kuttet. Grønt tre fungerer best, fordi når det deles for hånd, du kunne oppnå en kontinuerlig korn, gir enkeltdelene i tre langt mer kraft enn da kuttet av en kjede så. Bruke en kile deles av tre på langs, deretter delt tre i mindre biter trenger for de ulike stol delene med en froe, et verktøy med en tre-håndtak og en lang, metall blad brukes til å dele logger i mindre biter.

•Form tre i delene du trenger for stol arm skinnene, tilbake og spindler av enten plassere tre du dele på en barbering hest eller i en skruestikke og barbering det med en drawknife.

•Lag en tre skjema som vil være malen for kurven på baksiden og arm skinnene ut av en tykk stykke tre. Spor kurven du ønsker med en blyant, så kutt veden i form.

•Plasser tilbake og arm skinnen til en steam for for en time eller mer å bløtgjøre tre. Når tre den ettergivende, bøy den i form ved å plassere den over malen du opprettet i forrige trinn. Du skal bøye tre raskt-i et minutt eller så-før tre mister sin pliability. Plugger og en kile plassert like utenfor mal hjelp hold bøyd tre på plass.

•Shave spindler med en snakket barbering og trekke kniv. Du kan slå spindler av Windsor stolen på en dreiebenk, bør du ønsker.

•Glue et stykke tre ved siden av hver arm jernbanens slutten. Du vil forme denne tre til en kurve med en mestring så eller en meisel. Resulterende kurven kalles en knoke.

•Vri delt maple eller bjørk på en dreiebenk lage bårer, ben og arm innlegg.

•Build sete for Windsor stolen ved å kutte en 2 tommers tykke stykke poppel eller furu ellipser eller en skjold figur. Bruk en innbindingsmarg adz (et verktøy som ligner en veldig skarp hakke) opprette av grov formen på setet, Forny figuren med scrapers, kompass barberhøvler, travishers (buet snakket barberer) og andre slike verktøy.

•Drill koniske hullene i bunnen av setet for bena, og borehull i bena for bårer. Sette trelim i hullene på setet og på beina, og sett beina. Justere bena for å sikre Windsor sitter holdent og setter bårer mellom bena. Klippe toppen av bena der de utvide utover topp sete med en meisel. Kile bena for maksimum styrke.

•Kontroller flere hull med en drill fra toppen av setet for armen innlegg og spindler. Til ermhull innlegget strekker setet, og armen innlegg skal være wedged og limes fra bunnen av setet. Bore hull i armlenene og baksiden Windsor stolen. Spindler inn setet (Husk å dekke ender med trelim) og justere dem etter hullene på baksiden og armlene. Trim overflødig som strekker seg under setet og over ryggen og arm hviler med en meisel.

•Glatt noen ujevnheter med skraper eller hånd fly og sand papir. Tradisjonelt er stolen malt for å maskere de ulike typene av tre som brukes i skapelsen av stolen. En av tradisjonelle malinger brukes er en melk maling, som er giftfri, og med slitasje, skaper en fin patina. Du kan pels melk maling med kokt linolje eller polyuretan. Noen stol bruker mer enn ett lag av melk maling av varierende farger, som maling slites, de forskjellige fargene kommer gjennom, gi stolen et antikt utseende.