Hvordan bygge en steinmur med runde steiner & sement

March 6

Hvordan bygge en steinmur med runde steiner & sement

Elegante buede linjer av en steinmur fremkalle en følelse av eleganse og romantikk som få andre menneskeskapte strukturer kan matche. Men mest holdbare steinvegger består hovedsakelig av store, flate steiner som stable godt, kan du bygge en steinmur med runde steiner som du mørtel dem sammen. Spare penger på innkjøp forhåndslagde mørtel ved å blande din egen, som du kan opprette ved å blande tre deler av sand med en del av mur sement, ifølge Plymouth steinbrudd, en stein industri selskap som har vært i virksomhet siden 1811.

Instruksjoner

•Determine høyde, bredde og lengde på veggen. Prøv å begrense høyden på stein veggen til mindre enn 3 feet for å stabilisere veggen og å holde de runde steinene fra å legge for mye press på mørtelen som binder dem sammen. Som en tommelfingerregel, planlegger å bygge en vegg som er omtrent halvparten så bredt som det er høy. for eksempel hvis veggen skal være 18 inches høy, bør så det være minst 9 inches bredt.

•Samler opp rundt steiner på veggen din. Se etter steiner som er minst dobbelt så stor som hendene foldet sammen. Unngå alle som er perfekt runde siden de er mer sannsynlig å svekke styrken på veggen. Hvis du samler stein fra din egen eiendom, sjekk bekk senger for forsiktig avrundet, langstrakte steiner som skal fungere bra for å stabilisere veggen.

•Pound metall rebar innlegg i bakken med en hammer merke hjørne og slutten plasseringen av stein veggen. Knytte en streng til en av innlegg og kjøre den tett mellom resten av innleggene til merke foran (ansikt) stein veggen.

•Dig bunnteksten grøft langs hele lengden av merking. Grøften bør være minst 12 inches større enn foten av veggen; for eksempel hvis veggen er 18 inches bredt, bør så bunntekst grøften være 24 inches bredt. Utvide dybden av grøften frost linjen for å minimere sprengning på veggen i årlige frysing sykluser; Hvis du er usikker på hva frost linjen er i ditt område av landet, kan du kontakte county samarbeidsvillig forlengelse kontoret.

•Fyll bunntekst grøften med betong. Nivå betongen av ca 1 tomme nedenfor jord linjen med en to av fire bord. La den konkrete kur i minst to til tre dager.

•Mix din mørtel med vann i en trillebår. Legg nok vann til mørtelen å oppnå et leire-lignende konsistens. DAB mørtelen på konkret footer i et 1-tommers lag. Velg den største, minst runde steiner for base kurs for å gi et solid rammeverk for resten av veggen. Trykk steinene fast i mørtelen, plassere dem så nær hverandre som mulig.

•Build resten av stein vegg ett lag om gangen. Spre mørtel i små deler og passer steinene sammen, svimlende leddene mellom lagene å styrke veggen. Vinkel steinene mot midten av veggen for å bidra til å stabilisere det.

•Kuleis ut overflødig mørtel mellom synlige stein leddene med et tynt stykke skrap tømmer. Fjern tørket mørtel utstryk fra ansiktene til brikkene dine ved hjelp av en wire børste.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din by kontor å få alle nødvendige tillatelser før begynnelsen konstruksjon på veggen.
  • Unngå løfte store steiner for å minimere mulig ryggskader.