Hvordan bygge en steinmur med ekte stein

January 27

Hvordan bygge en steinmur med ekte stein

Stein vegger gjør elegant, langvarig eiendom grenser, hage gjerde og personvern skjermer. Hvis du bygger en steinmur riktig og med forsiktighet, veggen er lavt vedlikehold og kan vare i flere tiår. Du trenger ikke omfattende landskapet erfaring å konstruere en steinmur, men du må være villig til å gjøre manuelt arbeid og følge nøye med detaljer når du plasserer hver stein. Ekte stein er tunge, så bruk en trillebår for å frakte dem.

Instruksjoner

•Få planlagte figuren og vegglengden på webområdet bruker liggende maling. Merk hjørnene av veggen med tre innlegg som samme høyde veggen blir. Koble poster ved å binde en snor rundt toppen av hver. Bredden på grunnlaget bør være halvparten av høyden på veggen for å sikre sin stabilitet.

•Shovel ut jorda for en grøft som er like dyp som base steiner, pluss 6 inches. Bruke en flat spade eller square-tipped spade å overflaten selv.

•Dump en 5-tommers lag av knust stein over grøften, og glatt det med baksiden av spade. Tamp overflaten av steinene med en hånd sabotasje å hindre dem fra skiftende. Spre 1 tomme av knust kalkstein over steiner til land opp overflaten og forhindre ugress.

•Sett de største flateste steinene i grøften å legge det første kurset. For stabilitet, er det første kurset nesten helt dekket i bakken. Angi et nivå på steinene, og justere dem til de er nivå.

•Still andre løpet av steiner over den først, svimlende leddene slik topp steinen overlapper to steiner under. Bruke store og mellomstore steiner for kurset, og kile mindre steiner i store hull.

•Fyll hullene i grøften med knust stein for ekstra støtte og hindre ugress i å trenge inn. Tamp grus rundt foten av steinmur.

•Continue legger kurs til veggen er fullført, med nivået og justere steiner til de er selv med hverandre.