Hvordan bygge en steinmur bruker heller

April 6

Naturlig stein vegger tilbyr en tidløs nåde i moderne landskap. Kunsten vegg bygningen er i stor grad noe i siste, har blitt erstattet med sikringsanlegg betong systemer designet for å ligne naturstein. Bygge en steinmur innebærer mer enn bare stabling steiner; hver stein må være nøye valgt og plassert i forhold til andre. Enkelte steinene må ofte endres for beste tilpassing. Skifer er vanligvis brukt som en overflate til terrasser og gangstier, men gjør en utmerket veggen stein på grunn av sin uniform flathet.

Instruksjoner

•Mark formen på veggen på bakken med spraymaling.

•Dig en grøft langs spraymaling flere inches større enn bredden av største heller du vil bruke. Grave ned i undergrunnen; endringen fra topsoil å undergrunnen er tydelig ved en endring i farge fra mørk brun jord til en lettere materiale. Bruk en sabotasje komprimere bunnen av grøft for å unngå bosetting.

•Spread 3-4 inches av knust stein i bunnen av grøften og komprimere den med en sabotasje.

•Lay første selvfølgelig heller i grøften. Bruk den største heller i dette kurset og nivå hver stein i bunnen av knust stein.

•Lay andre løpet av steiner over først så mellom hver foundation steinene er Brokoblet av en stein ovenfor. Velg en rett, flat kant av hver stein møte utover på veggen og bruke gratis figurer fra en stein til neste så bitene passer sammen så tett som mulig. Angi hver stein slik at den hviler en fjerdedel tomme tilbake fra fronten av en under gjøre veggen banen litt i skråningen. Hver individuelle stein skal enten perfekt nivå front til rygg eller være litt skrå i skråningen. Eventuelt kan du bruke små flak av skifer som mellomlegg å stabilisere steiner med ujevne figurer og hindre dem fra wobbling.

•Continue å legge flere kurs av skifer å bygge opp høyden på veggen. Når veggen er 6 eller 8 inches høy, lå et stykke drenering stoff over bakken bak veggen og fyll i hulrom mellom veggen og bakken med grus. Fortsette å bygge muren og tilbakefylling med grus som det går.

•Bruk større biter av skifer for beste løpet av steiner for å lage en stabil cap. Folde stoffet av drenering over grus 3 eller 4 inches under toppen av veggen og spre topsoil å fylle tomrommene. Dette området kan deretter bli plantet gress eller andre groundcover planter.

Tips og advarsler

  • Bruk heller i størrelser forhold til veggen størrelsen.
  • Formen på enkelte steinene kan endres for å opprette trangt. Plassere steinen på en flat, stabil overflate og scorer det med meiselformet kalde langs linjen der kuttet er ønsket. Deretter slå den ytre kanten av fjernes kraftig med en liten slegge, lage en ren pause.
  • Ikke forsøk å bygge skifer veggene over 30 inches i høyde, som deres strukturelle integritet ikke kan stole på.