Hvordan bygge en stein uteplass for kvalitet

May 24

Konstruere en kvalitet stein uteplass kan selv spare mye penger over ansette noen til å gjøre det for deg. En stein uteplass har flere fordeler sammenlignet med en kortstokk, inkludert mye mindre vedlikehold og et lavere totale byggekostnadene i de fleste tilfeller. Selv om det er mye hardt arbeid kreves, kan bygge en kvalitet patio være vel verdt innsatsen, som resulterer i en vakker tillegg til eventuelle tunet.

Instruksjoner

•Velg din typer steiner. Du ønsker kanskje å vurdere skifer, sandstein, fieldstone, bluestone, brosteinsbelagte eller skifer. Avhengig av innstillingene for stil, kan du enten velge naturlige steiner eller steiner som har blitt kuttet i rutene eller pavers, som er lettere å installere.

•Anrop nytte din selskapet for å fortelle dem om prosjektet. De kommer ut å sikre det er ingen underjordiske ledninger i området der du ønsker å grave.

•Measure din uteplass. Pund innsatsen i bakken med en gummihammer angi fire kantlinjene. Bindebånd rundt utsiden av stakes så du har lurt på hva området ser ut.

•Bruk din spade til å grave opp jord for stein uteplass, måking seks til syv inches i bakken. Sette et stykke landskapsarbeid stoff på bakken for å holde noen ugress.

•Fyll grus på bunnen av graving området, omtrent to inches dyp. Bruke en plate-komprimator eller hånd tamper å kompakt jord ned. Sikre grus er glatt ved hjelp av en to av fire eller rake til nivå ut overflaten før det er enda. Bruk nivået for å sikre overflaten er skråstilt litt fra din hjem eller andre bygninger så du ikke får drenering problemer.

•Fyll et lag av sand i grave hull som er fire inches dyp og selv sanden med de to av fire. Sett brikkene dine på plass og pund dem ned med en gummi hammer. Avhengig av stein brukes, vil det være ulik avstand krav. For løse steiner trenger du omtrent en tomme mellomrom mellom hver av steinene, mens utleggere bør være flush mot hverandre siden de er allerede klippet for deg.

•Fyll sand i sprekker mellom hver av steinene og bruke en sparkel komprimere sanden på plass. Skyll av din gårdsplass med en hage slangen og det vil være klar til bruk!