Hvordan bygge en stein Moongate

February 28

Hvordan bygge en stein Moongate

Moongates dateres tilbake til det fjerde århundre i Kina. Fullmånen-formet åpningen har vært vurdert av mange å være en døråpning til en annen verden. Som en oppføring til en hage trekker en moongate besøkende til en innbydende utendørs rom. Bygg din egen stein moongate som en oppføring i spacet hage eller som del av en utendørs kabinett. Starter med en Støtteramme av tre og grunnleggende kunnskap om arbeider med stein, vil stein moongate vekke nysgjerrighet om hva som ligger utenfor til alle som ser det.

Instruksjoner

Bygge tre støtte

•Build midlertidig tre buen å støtte steinene som du sette sammen av moongate. Cut to stykker av 1/2-inch kryssfiner lengden på diameteren på månen porten åpnet.

•Skjære en lengden på strengen til diameteren på moongate åpne pluss en tomme eller to. Binde en slutten av strengen til en blyant og sted på slutten av strengen i midten av en kant av tre. Tegne en halvsirkel med blyant. Klipp ut en sirkel med en stikksag. Bruk det første kutt stykket som en mal for å klippe andre stykke kryssfiner.

•Skjære en lengde av fleksible tre til lengden som omkretsen av halv-sirkelen. Kutt bredden på dette forumet å målene du ønsker for dørkarmdybden moongate åpne. Bruke bredden på brikkene dine som en guide til dette målet.

•Bend fleksible tre langs kanten av en av de tre halve sirklene. Kjøre en perle av trelim langs kanten og hold bitene sammen limet tørker. Hammer flere negler langs kanten å sikre bitene. Gjenta for de andre tre halvsirkel. Denne semi-sirkulære tre bue skal brukes til å danne formen på moongate.

Montere steinbue

•Build base for moongate ved å plassere flere lag med steiner horisontalt, noe som gjør dem så nivå som mulig med bakken. Spre et lag mørtel mellom hver stein med en sparkel. Bygge basen så høyt av bakken som du inngangen til moongate. For en bakkenivå åpning, plass ett eller to lag av stein under bakkenivå, gjør det øverste lag nivået med overflaten. Kontroller bredde som minst like bred som diameteren på moongate å gi tilstrekkelig støtte.

•Plasser tre buen på raden med steiner med kurven nederst. Holde buen på plass mens wedging steiner rundt basen med klubbe og bruke mørtel med en sparkel å sikre. Avgjør om du vil legge steinene for moongate åpne i en vannrett eller loddrett posisjon. Vannrett plassering vil kile kantene på steinene mot buen; loddrett plassering vil stå dem stående i en kurve rundt buen.

•Build opp noen rader av stein rundt tre buen til å opprette en base i halvsirkelen. Fortsett å legge til steiner langs sidene av base steinene for styrke og støtte. Bygge radene til toppen av tre buen. Tillate mørtelen sette og fjern deretter tre buen.

•Start buen opp ned, og deretter kutte fire poster fra tre opprette ben å støtte den. Beina vil holde vekten av buen av ferdig murverk mens du fullfører toppen av moongate åpne. Skru to Ben på hver side av buen, mål for riktig høyde og stå over den ferdige delen av moongate åpningen. Skjær et innlegg til nøyaktig diameteren på sirkelen og kile i åpningen loddrett. Bruk et nivå og sjekk at du har en perfekt sirkel.

•Build toppen av åpningen ved å plassere flere steiner rundt toppen av rammen å sikre med et lag med mørtel. Tillate mørtel tørr etter anvisningen på pakken og fjerne rammen.