Hvordan bygge en stein holde slottet på Land & hva materialet vil du bruke?

June 2

Hvordan bygge en stein holde slottet på Land & hva materialet vil du bruke?

Slott er ikke like populær som før. Men du kan finne deg selv ønsker et unikt hjem eller kanskje du trenger å forsvare deg mot at pesky nabo. Uansett dine grunner, hvis du vil bulid slottet må de riktige materialene og noen venner. Samle opp mannskap og komme i gang, men være forberedt på dette prosjektet å ta alt fra noen uker til noen måneder.

Instruksjoner

•Før begynnelsen byggingen av slottet, bli kjent med regler for nybygg i ditt område. Du nesten absolutt trenger å få tillatelse til å bygge. Velg din plassering og være forberedt på å ha en inspeksjon før du er gitt tillatelse. Tradisjonelle steder er på høy bakken som cliffsides og bakker, men du kan bygge din slottet hvor som helst som din lokale byggforskrifter tillater. For å gjøre ting enklere, Velg et flatt sted som trenger lite i veien for landskapsarbeid.

•Bruk tre innsatsen å merke ut der vil du bygger din borg. Mark ytterveggen og den indre borgtårnet. En slottsmuren bør være tre til fire fot tykke, så merke denne bredden på bakken. Behold bør være store nok til å betjene flere mennesker og kanskje bord og noen stoler. For enkelhets skyld, har ikke tenkt på en to-etasjers slott. En liten er alt du trenger. Du bør også merke området for vollgraven som surround veggene i slottet ditt.

•BEGIN graving vollgrav. Hvis du har en Traktorgravere, vil du Verve hjelp av vennene dine for dette trinnet. Hvis du gjør det selv, kan det ta måneder. Må ikke grave ut området foran foran porten eller døren. Samhørighet uavgjort er komplisert og unødvendig. Din vollgrav bør være minst to - til tre - fot dypt og ca seks fot over.

•Linje vollgraven med tjern rutefly. Du trenger en masse tjern rutefly for dette prosjektet. Installere tjern rutefly i henhold til retningslinjene fra produsenten. Alternativt linje vollgraven med minste steinene eller selv betong.

•Following omriss du merket med stakes legge grunnlaget for slottet vegger og holde. Grave ut veggene og holde ca 6 fot dyp: igjen, må du runde opp dine venner. Legg et lag av stein i bunnen av området du har gravd og topp det med en generøs mengde mørtel. Legge et lag av stein og pakke lagene ned godt. Fortsett til alternative stein og mørtel til steinen er på nivå med bakken. Trykk mørtel i alle sprekker og kløfter eksponert steinene. La grunnlaget for satt for to uker.

•Build opp veggene og borgtårnet, alternerende stein og mørtel. Lag av stein skal overlappe hverandre for å gi ekstra styrke til strukturer. Du kan bygge vegger og holde noen mur design du velger. Høyden er også opp til deg. Seks fot er trolig en tilstrekkelig høyde for en vegg, og en liten Hold kan bare være 10 eller 12 fot i høyden. Dører og Vinduer skal stå ved passende mellomrom å tillate lys og luft inn i bygningen. Hvis du vil legge til ekte windows og en arbeider dør, dette bør gjøres mens bygge vegger: det er nesten umulig å legge etter faktum. Bygge med stein rundt vindus- og rammer.

•Når du kommer det siste laget av stein for Behold, angi sperrene på plass. Dette vil tillate deg å sikre plankene for taktekking. Sperrene bør gå mellom enkelte steinene og sikres med mørtel. Du kan også ønske å bruke øvelsen for å feste sperrene i omkringliggende steinen. Bruk en konkret borekronen til pilot borehull først. Tillate slottets mørtel angi for to uker etter at du har installert sperrene.

•Legg tak til Behold. Sikre planker med skruer. Du må pilot borehull i stein og bruke skruer utformet for bruk i stein og betong. Disse kan kjøpes på en jernvarehandel. Plankekledning bør være skrudd både stein og sperrene for å øke styrken. Slottet er klar til bruk når taket er installert.

Tips og advarsler

  • Alle tilgjengelige stein fungerer. Kalkstein brukes ofte når bygningen bakgård slott.
  • Hvis du er bekymret for regn, singel taket av holde.
  • Vær alltid forsiktig når du løfter steiner på plass.