Hvordan bygge en stein Grill

January 24

En utendørs stein grill tilbyr en varm tillegg til noen landskap, og er utmerket til bruk når grilling og langsom matlaging. Med litt tid og tålmodighet, kan du bygge din egen stein grill over en helg. Familie og venner vil tilbringe mange hyggelige dager og netter fruktene av din arbeidskraft.

Instruksjoner

Finne et sted for grill eller brann pit som er minst 20 fot unna huset og alle andre struktur. Kontroller at det er langt fra lavt hengende overhead ledninger, trær og grener. Finn et flatt underlag eller en overflate som kan gjøres flat. Grus, småstein, skitt og gress gjør ideelle steder å bygge grill.

•Få en plan for grill. Vær oppmerksom at veggen av ild gropen blir ca 12 inches tykke. Utforme grill slik at det indre laget er laget av firebricks som fungerer som en flammehemmende men fortsatt bære varme omgitt av edelstener. De bør dekkes av capstones. Dette gjør den øverste flatt og gir en enda matlaging overflaten. Mål både interiør og eksteriør av din grav. Sørg for at du skal kunne få en gitter som passer sikkert på grillen. Grillen skal være 12 til 18 inches høy, høyere gjør det gjør det vanskelig å kontrollere brannen, og lavere for nær bakken.

•Measure å finne sentrum av plasseringen der grillen skal bygges. Hammer i et stykke rebar på dette stedet.

•Tie et stykke streng til bunnen av rebar. Dra det til kanten av der du vil grill til slutt. For eksempel hvis du vil gjøre grill 6 fot rundt, trekke strengen til halv avstand eller 3 fot.

•Walk rundt sirkelen og spraymaling 3 fot fra center hele veien rundt. Dobbeltsjekke ved hjelp av båndet mål for å sikre at sirkelen måler 3 fot hele veien rundt, alltid holde rebar som sentrum.

•Dig ut en grøft 4 til 6 inches dyp og 12 inches fra sirkelen du gjorde, mot midten. Kontroller at din grøft nivå. Spraymaling indre sirkelen og tiltak for å sikre at den selv hele veien rundt.

•Mix sement i trillebår med vann i retning av merkevaren du kjøpte. Det bør være en spreadable konsistens som peanut smør, ikke rennende som maling.

•Fyll sement sakte i grøfta du gravd mellom de to malte sirklene. Form og rake blandingen med en mason's rake regelmessig. Fyll til ca 1 ½ inches fra toppen. Glatt sement med en sparkel.

•Lay biter av rebar ende til ende i sement og dekk dem helt med våt sement. Dette bidrar til å støtte grillen og vil holde den fra cracking under Vær endringer. La sement tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

•Mix mørtelen med vann etter produsentens instruksjoner. Bruk en pose samtidig for å hindre mørtelen tørker ut. Lå mørtelen med en sparkel på tørr betongen. Start i ytterkanten og begynne å legge ansiktet steinene. Lå rad helt rundt.

•Lay et lag mørtel på innsiden av raden du nettopp gjorde og lå i firebricks. Murstein bør være i den indre sirkelen, på kanten av betongfundament. Lå murstein pent og fordele dem jevnt utover som du går. Bruke nok mørtel for å sikre de forblir på plass. Trykk hver murstein forsiktig med slutten av murskje å sikre at det er satt riktig og fast. Bruk nivået og det enda, og neste murstein selv med en før.

•Continue legger et lag med ansiktet steiner og et lag av firebricks på yttersiden av grillen. Gjør dette før du har fullført innsiden og utenfor grillen. Fyll ut områder i midten av ansiktet stein laget og firebrick lag med mørtel og steiner som du ikke bruker for bygningen. Tillate mørtelen tørke.

•Apply mer mørtel over ansiktet steinene og plassere en hjørnestein på mørtelen. Hjørnestein bør henge over ansikt-steinen med 1 eller 2 inches. Uansett hva du velger for en overheng må være konsekvent hele veien rundt. Lå neste hjørnestein på baksiden av først slik at den henger over firebrick av 1 eller 2 inches. Kontroller at capstones er med og justert helt rundt. Fjern overflødig mørtel snekker eller en pensel og la mørtelen tørke helt.

•Rengjør strukturen med såpe og vann, deretter plassere grates på området du bruker for grilling.

Tips og advarsler

  • Gjør en brann i grillen før du bruker den første gang. Dette vil brenne bort løs materiale du har brukt i bygningen.