Hvordan bygge en Stall hest Barns

January 30

Hvordan bygge en Stall hest Barns

Holder en hest er ikke en billig proposisjoner. Mens du har alltid muligheten til ombordstigning din hest, kan avgifter involvert være mer enn du er villig til å betale. Ett alternativ er å bygge en liten låve på eiendommen din slik at du kan nyte eie din hest uten kostnaden av boarding. For å bygge en ett-stopper låven, er det enkleste alternativet å kjøpe en låve kit med alle biter og deler du trenger i én pakke. En gjør det selv barn der du planlegger, kutt og bygge alt kan føre til problemer.

Instruksjoner

Forberedelsene

•Velg hvilke barn-bygningen metode du vil bruke. Du kan bruke det låve kits der alle deler må sendes til deg eller du kan velge metoden for gjør det selv (DIY) for måling og kutte alle støtte bjelker, vegger og mer. De to alternativene, kit er den enkleste og gjør kort arbeid med et ganske stort prosjekt. Ulempen er at design tilgjengelig noe begrenset. Mens metoden DIY gir deg frihet til å gjøre din egen planlegging, med mindre du er erfaren i låven bygge, kan det føre til frustrasjon og mange endringer.

•Velg plasseringen for din barn. Gå din eiendom for å finne det beste stedet; Legg merke til lavtliggende områder slik at du unngår bygning i et område som kan flom. Hest kanne utvikle hoven råte hvis de forlot i stående vann over lengre tid. En annen vurdering for lokasjonen er tilgang til vann eller strøm og avløp. Hvis låven ligger langt nok unna kilden til vann og strøm, må du planlegge avløp og verktøy.

•Contact lokale zoning kontoret å kontrollere hva slags papirarbeid eller lisenser du trenger. Unnlatelse av å få klaring forhånd føre til lokale myndigheter ber deg om å rive ned hva du allerede har bygget.

Bygningen trinn

•Fjern skrenser fra kit. Plasser innsnittene i skrenser med kategoriene "L"-formet. Bore en selv trykke skrue i midten av hver kategori å styrke støtte. Fire skrenser når sydde sammen vil ligne en firkant.

•Frame i veggen med skrenser som base. Ideelt sett bør det være en støtte stud hver 2 fot, så hvor mange pigger må vil avhenge av størrelsen på låven du har valgt. Kit kan eller ikke kan ha kommet med en vindusramme; Hvis den gjorde, velge på hvilken side av låven du ønsker.

•Affix ytre vegger til rammen og sikre dem på plass med selvskjærende skruer. Fest dørkarmen til forsiden av låven. Noen kits vil ha en pre hang dør inkludert. Bruk en markør vil finne rett sted for hengslene på døren og rammen. Bolt hengslene til side på dørkarmen.

•Frame takstrukturen ved å legge til sperrene som kjører bredden på låven. Bruk vinkel seler å koble hver rafter til en av stenderne. Det er best å bygge taket på en vinkel slik at regn eller snø ikke akkumuleres på toppen. Sikre taket stykket til sperrene med én-tommers skruer.