Hvordan bygge en stående Headboard

November 11

Få en stående headboard legge til dekorative detaljer i sengen. Stående hodegjerder er montert til senga ramme med innebygd brakettene på rammen. Hakeparentesene har monteringshullene slik at du kan montere hodegjerde du ønsker til din seng. Bruk en gjenvunnet tre dør for hodegjerde og valnøtt innlegg på beina til å opprette en rustikk, men stilig stående headboard. Velg en dør som har forvitret eller alderen utseende spesialtegnet til prosjektet.

Instruksjoner

•Plasser gjenvunnet tre døren flatt på en arbeidsflate. Pensle døren lett med en stålbørste å fjerne løs finish eller rusk fra overflaten. Kontroller at du pusser i samme retning som de tre korn for å unngå riper døren.

•Rengjør utenfor døren med en tack. Spray en selv strøk av klart spray lakk til døren og la dem tørke i fire timer. Et andre lag med lakk og la dem tørke i 24 timer.

•Plasser døren på arbeidet overflaten slik at langsiden kjører vannrett. Dette er den viktigste delen av hodegjerde. Plass en 2-by-3-by-48-inch innlegg på hver ende - topp og bunn - av døren. Dette er bena. Plasser bena loddrett. En 2 x 48-tommers side av bena skal flush med slutten av døren. Topp 2 x 3-tommers endene av bena bør utvide 6 inches over lang oversiden av døren.

•Midtstill, fire seler dekorative metall kontakt mellom bena og døren. Jevne mellomrom dem langs endene av døren på hver side. Kjøre inkludert skruene gjennom monteringshullene i klammeparentesene i beina og døren henholdsvis med en skrue pistol. Dette er baksiden av hodegjerde.

•Løft opp hodegjerde opp og plasser den over senga ramme. Kjøre treskruer gjennom monteringshullene på senga ramme i stående hodegjerde samlingen med en skrue pistol.

Tips og advarsler

  • Maling forsamlingen en aksentfarge for et levende utbrudd av fargen på rommet.
  • Bruk vernebriller når elektroverktøy for å hindre skade. Spray lakk i et godt ventilert arbeidsområde.