Hvordan bygge en splittet Rail gjerde i bakgården

May 11

Hvordan bygge en splittet Rail gjerde i bakgården

Splittet rail gjerde har lenge hatt et sted i rustikk amerikanske landskapsarbeid. Vanligvis innlegg 4 fot høyt på 10 fot fra hverandre, split rails gjerder er laget av loggene som har blitt delt på langs i rails. Ikke egnet for omsluttende eller holder ut små dyr, rail gjerde gjør, fine dekorative barrierer eller skap for kyr, hester eller andre store husdyr.

Instruksjoner

•Anrop din lokale bygningen inspektøren å sette opp en forhåndsinstallasjon inspeksjon å fastslå om foreslåtte gjerdet oppfyller kravene til lokale zoning. Har bygningen inspektøren vil hjelpe deg å Kontroller at du oppfyller lokale byggforskrifter. Få byggetillatelse før du installerer gjerdet. Kaller elektriske og telefon energiverk merke noen underjordiske ledninger slik at du unngår dem.

•Measure banen til gjerdet og merke et sted for innlegg hull hver 10 fot, inkludert hjørner.

•Dig første hull 2 fot dypt og gjøre den bredere nederst enn øverst i en invertert kjegleform. Sett inn innlegg i bakken og tamp smusset rundt bunnen av innlegget med spade håndtaket til det er solid.

•Slip ender skinner inn i hullene i innleggene. Grave og neste innlegg i hullet. Slutten av skinner inn i innlegget, og tamp skitt inn i innlegget hull å stive innlegget. Fortsett å utvide skinnen på denne måten fram et hjørne.

•Still et hjørne legge så det andre settet av rail monteringshuller er slått i retningen gjerdet dreier med innkommende skinnene montert. Fylle hullet og tamp skitt stramt rundt. Skinner inn i hjørnet stolpe på nye vinkel og fortsette utvide gjerdet ved å angi innlegg og rails følge banen du har lagt ut. Klippe ethvert rails som måtte passe gjerdet inn plass.

•Retamp alle innlegg og kontroller at innleggene og rails er alle tett på plass.