Hvordan bygge en Solar ovnen frukt tørking

August 16

Hvordan bygge en Solar ovnen frukt tørking

Stråler av solen redusere en frukt innhold som frukten tørker i en solar ovnen. Personer som liker tørket frukt og ønsker å spare penger finner at belønningen for tørking frukt i en solovn oppveier ulempene av slike ovn. Solenergi ovner til tørking av frukt ligner andre solenergi ovner. De krever hviler en rack på en måte som gjør at luften kan sirkulere i solar ovnen. Mens tørking, frukten får ikke direkte sollys, heller bør du la fuktighet å akkumulere.

Instruksjoner

•Measure av metall rack. Bruk en pappeske at metall rack kan passe i og la 2 inches rundt kanten.

•Expose boksen er indre ved å klippe bort boksens øverst og halvpart av en side av boksen.

•Plasser aluminiumsfolie langs alle sidene av boksens interiør. Den blanke siden av aluminiumsfolie bør ansiktet utover. Dette gjenspeiler fanger sollys i boksen.

•Plasser en bolle, opp ned, på bunnen av boksen. Hvile stativet på toppen av bollen slik at luften sirkulerer gjennom boksen (under, over og på alle sider av stativet).Plass frukt på metall skjermen for å starte tørking.

•Dekk den åpne siden og boksen med plastfolie å holde insekter. La to små hullene eller åpninger langs siden av plastfolie slik at luftsirkulasjon og å forhindre ansamling av fuktighet i tørking prosessen.