Hvordan bygge en Solar drevet vannfontenen

October 10

Hvordan bygge en Solar drevet vannfontenen. Solar drevet vannfontenen er en som går uten strøm fra standard mekanismer. Snarere, det samler solenergi fra solstrålene og lagrer den i cellene i et solpanel. Når du aktiverer vannfontenen, brukes den lagrede energien til å slå den. Det er flere måter du kan bygge en solar drevet vannfontenen, inkludert bruke kits.

Instruksjoner

•Sketch ut av vannfontenen du ønsker. Deretter gjør enten kjøpe en pre-laget fontene eller designe din egen. Kjøpe pumpen for solar vannfontenen hvis du gjør din egen, ellers en vann fontene kit inneholder nøyaktig pumpe størrelsen.

•Lære hva pumpen må inkludert strømkrav uttrykt i watt. Se på elektriske spesifikasjonene av pumpen, som er inkludert i dokumentasjon av pumpen du har valgt. De fleste fontener kjøre av en vanlig strømkontakt som betyr 60 Hz AC (vekselstrøm).

•Purchase aktuelle solcellepanel som tilsvarer elektrisitetsbehov og spesifikasjoner av solar drevet vannfontenen. Igjen, kan noen fontenen overføres til en solenergi drevet med kjøp av en solenergi celle, lett tilgjengelig fra mange jernvarehandlere, eller online.

•Assemble vannfontenen med pumpen som produsentens anvisninger. Deretter koble solar drevet cellen til vannfontenen på samme måte som du ville koble vannfontenen til en standard stikkontakt. En riktig kjøpt solcelle bør strøm fontenen i en test.

•Plasser solar drevet vannfontenen på riktig sted. De fleste solceller krever seks til åtte timer igjen av dagslys for å lagre nok energi i cellen til makten vannfontenen. Kontroller plasseringen av vannfontenen å sikre at solen er nå den.