Hvordan bygge en Solar dammen fontene

July 1

Hvordan bygge en Solar dammen fontene

Den enkleste måten å lage en soldrevne dammen fontene er å kjøpe en ferdig flytende pumpe med solceller innebygd i enheten. Men hvis du skal flex din kreative muskler for å designe din egen dammen fontenen, må kjøpe og sette sammen komponenter for din fontenen separat. For en enkel fontenen system trenger du en pumpe fontenen munnstykke, solceller og riktig ledningene.

Instruksjoner

•Velg en nedsenkbar fontenen pumpe som gir vann høyde og type spray mønster du foretrekker. Velg en sprededyse hvis ikke inkludert med pumpen. Merk mengden strøm som kreves for å kjøre pumpen. Dette vil uttrykt i AC (alternerende gjeldende), watt eller volt. Nedsenkbare fontenen pumper er tilgjengelig på oppussing og hage butikker samt online (se ressursene nedenfor).

•Match opp en solcellepanel eller paneler å møte pumpens strømkrav. Avgjøre hvor du vil plassere solcellene til å samle maksimale solen energi. Solceller skal plasseres i et område som mottar kontinuerlig sollys, trær og andre skygge-produserende elementer. Du må montere solcellene på en stang for å oppnå optimale resultater. Når du har fastsatt den beste plasseringen for solcellene, kan du beregne lengden på ledninger du må koble deg solceller til fontenen pumpen. Hvis du vil at vannet å kjøre døgnet rundt og ikke bare når solen skinner sterkt, må også en backup-batteri som lagrer energi.

•Opprette din solceller i den valgte plasseringen første. Hvis montering på en stang, grave et hull med en post hull digger og fyll med våt betong å gi en solid base. Sett stangen i betongen og la det tørke i minst 24 timer. Fest solcellene til Polen med skruene og koble ledninger til batteriet backup hvis du har valgt å bruke en. Batteriet kan være festet til undersiden av solcellepaneler.

•Sett ene enden av undervanns ledninger solcellepanelet og den andre enden til pumpen. Forsiktig plassere pumpen på bunnen av dammen. Du må plassere flere steiner eller steiner rundt det å holde det stabile. Nå er du klar til å slå på pumpe og nyte vannet.