Hvordan bygge en snekker verktøyet boksen

October 30

Hvordan bygge en snekker verktøyet boksen

Den tradisjonelle carpenter's verktøyet boksen har vært modell for mange verktøykasser og caddyer. De fleste trim arbeid i siste ble gjort med enkle håndverktøy som kan lett bæres i en enkelt hånd tote. Dagens snekker er mye mer komplisert, men raskere, og er stort sett gjort med store elektroverktøy at alle kommer med sin egen støpt plast tilfeller er for stor til å lagres i en hånd gjennomført. For håndverktøy er som du bruker ofte en snekker boksen akkurat den riktige størrelsen å holde dem trygge og organisert.

Instruksjoner

•Skjære brikkene fra 3/4-tommers tykke kryssfiner. Cut to side deler 4-av-24 tommer, ender en bunnen stykke 22 1/2 av 10 inches og to 10-av-10 inches. Kutt ett stykke 1 1/2-tommers rundt dowel 22 1/2 inches lang. Kutt stykker på en bord så.

•Mark en linje over endestykkene, 4 inches fra en kant med en firkant. Merk en linje som er vinkelrett på den første linjen i midten av hver Endestykke, og en linje 1 1/2 inches på hver side av midtlinjen. Tegn diagonale linjer mellom endene av linjen du tegnet 4 inches fra en kant til endene av utenfor vinkelrette linjene 6 inches over. Skjær langs disse diagonale linjer med en stikksag.

•Glue og spiker ende to stykker til bunnen, med "peak" ender opp. Bruke 1 1/2-inch nails i en pin spikerpistol. Juster ender med 10-tommers kantene flush med bunnen av understykket. Spiker gjennom endestykkene i utkanten av understykket. Lim og nagle to sidestykket på utsiden av boksen, med to smale endene flush med utenfor ansiktene til endestykkene og en langside tømme bunnen av understykket.

•Mark utenfor ansiktet til hver Endestykke 3/4 tommers fra øverst på den loddrette midtlinjen. Bar 1/8-tommers hull gjennom hver ende. Passer dowel mellom endene av boksen og kjøre en 3-tommers behandlet dekk skrue gjennom hver Endestykke i endene av dowel sikrer behandling.